Una dintre fiicele senatorului PNL Dan Ruşanu lansează o ofertă de preluare la International Sinaia

F.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 7 iulie 2010

Ana Rucsandra Ruşanu, una dintre fiicele senatorului PNL Dan Radu Ruşanu, va lansa o ofertă de preluare integrală a firmei hoteliere International Sinaia (INTE) şi oferă un preţ cu 40% peste cotaţia bursieră a titlurilor societăţii.

Oferta vizează achiziţia unui pachet de acţiuni reprezentând 7,19% din totate titlurile firmei hoteliere, pentru care Ana Rucsandra Ruşanu propune un preţ de 0,9003 lei/acţiune, anunţă Mediafax.

Totodată, preţul propus în ofertă este foarte apropiat de preţul mediu la care Ana Rucsandra Ruşanu şi persoanele cu care acţionează concertat au realizat tranzacţii cu acţiunile International Sinaia în ultimele 12 luni, de 0,9 lei/acţiune, potrivit prospectului ofertei de preluare aprobat de Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare.

La cotaţia din oferta de preluare, firma hotelieră este evaluată la 30,5 milioane lei, în timp ce capitalizarea bursieră este de 21,7 milioane lei.

Ana Rucsandra Ruşanu deţine în nume propriu 36,03% din acţiunile firmei hoteliere. Împreună cu sora sa Dana Maria Anastase Ruşanu şi cu cinci firme controlate de familia sa, Ana Rucsandra Ruşanu controlează 92,81% din titlurile International Sinaia, se arată în prospectul de ofertă transmis, marţi, pieţei Rasdaq.

Dacă în urma ofertei de preluare membrii familiei Ruşanu vor deţine peste 95% din acţiunile International Sinaia vor avea dreptul să delisteze firma.

Senatorul PNL Dan Radu Ruşanu a trans­ferat în luna aprilie 31,14% din acţiunile firmei hoteliere, de la Romtur International Bucureşti, societate pe care o controlează, către Ana Rucsandra Ruşanu.

Oferta de preluare se va derula în perioada 12 - 30 iulie şi va fi intermediată de firma de brokeraj Delta Valori Mobiliare.

International Sinaia are un capital social de 3,3 milioane lei, divizat în 33,9 milioane de acţiuni cu o valoare nominală de 0,1 lei. Firma are în portofoliu hotelul International Sinaia, vilele Bistriţa, Stejarul, Frasin, motelul şi campingul Izvorul Rece.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb