UniCredit anunţă 20%reducere pentru clienţi, la expoziţia Efectul Picasso

T.B.
Bănci-Asigurări / 21 septembrie 2023

UniCredit anunţă 20%reducere pentru clienţi, la expoziţia Efectul Picasso

UniCredit Bank, partenerul expoziţiei "Efectul Picasso", găzduită de MARe/Muzeul de Artă Recentă din Bucureşti, oferă clienţilor băncii o reducere de 20% la biletele achiziţionate cu cardurile emise de bancă, potrivit unui comunicat al UniCredit Bank, remis redacţiei. Din 27 septembrie 2023 până în 8 ianuarie 2024, MARe/Muzeul de Artă Recentă din Bucureşti şi UniCredit Bank prezintă 46 de lucrări (picturi, desene, gravuri) semnate Picasso şi 65 de lucrări (picturi, sculpturi, ceramică, graffiti) semnate de 37 de artişti români contemporani, influenţaţi de opera marelui artist de artă modernă, Pablo Picasso, se mai arată în comunicat.

Achiziţionarea biletelor cu discount prin cardul UniCredit se poate face online pe site-ul oficial MARe şi platforma entertix, potrivit sursei citate.

"Suntem preocupaţi de nevoile clienţilor noştri şi dorim să îi aducem mai aproape de universul UniCredit, de câte ori avem ocazia. Răsplătim fidelitatea clienţilor noştri printr-un discount de 20% aplicat la orice achiziţie de bilet făcută prin card UniCredit pentru expoziţia "Efectul Picasso". Pe de-o parte, încurajăm comunităţile să crească prin consumul de cultură, susţinând una dintre cele mai importante expoziţii organizate vreodată la noi în ţară. Pe de altă parte, ne dorim prezenţa tuturor clienţilor noştri în faţa acestor opera de artă, oferindu-le bilete mai accesibile şi suntem bucuroşi că putem face asta " a subliniat Antoaneta Curteanu, Vicepreşedinte Executiv Divizia Retail la UniCredit Bank, informează comunicatul transmis.

Expoziţia "Efectul Picasso" se înscrie în programul Celebration Picasso: 1973-2023, marcând 50 de ani de la dispariţia marelui pictor modernist, conform sursei citate. România este singura ţară din Europa Centrală şi de Est inclusă în acest proiect impresionant, iniţiat de Franţa şi Spania, transmite UniCredit Bank.

Vizitatorii expoziţiei vor avea posibilitatea să achiziţioneze şi un catalog bilingv cu peste 100 de ilustraţii full-color ale lucrărilor expuse, însoţite de comentariile unor renumiţi istorici de artă români şi francezi, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb