UniCredit Bank, sponsor principal la WTA 250 Iaşi Open

R.S.
Bănci-Asigurări / 25 iunie

UniCredit Bank, sponsor principal la WTA 250 Iaşi Open

Turneul de tenis feminin WTA 250 Iaşi Open îşi consolidează poziţia în peisajul sportiv românesc. Odată cu a treia ediţie a competiţiei, UniCredit Bank a devenit sponsorul principal al întrecerii, conform unui comunicat transmis redacţiei.

UniCredit Iaşi Open - WTA 250 este cel mai important turneu feminin de tenis pe zgură din România. Evenimentul se va desfăşura la Baza Sportivă Ciric din Iaşi, în perioada 21-26 iulie 2024. Turneul reuneşte sportive de top din întreaga lume, alături de principalele jucătoare de tenis din România.

După două ediţii în care Iaşi Open s-a bucurat de un real succes, competiţia face un pas important: trecerea de la categoria WTA 125 la WTA 250. Acest salt a putut fi posibil cu sprijinul UniCredit Bank, care devine sponsorul oficial al WTA 250 Iaşi Open, se menţionează în comunicat.

"UniCredit Bank susţine sportul românesc. Suntem alături de Federaţiile Române de Canotaj, Scrimă şi Polo. Acum ne alăturăm ca partener principal în turneul WTA 250 Iaşi Open, o competiţie care aduce an de an în teren sportive valoroase. Un turneu WTA 250 în România este foarte important pentru noi ca ţară, pentru sportivele noastre şi suntem mândri să fim alături de ele." a spus Raluca Popescu, Vicepreşedinte Executiv Corporate la UniCredit Bank România.

"Suntem convinşi că împreună cu UniCredit Bank vom putea creşte turneul nostru feminin şi vom scrie noi capitole memorabile pentru sportul românesc. Un eveniment de asemenea anvergură pune Iaşiul pe harta competiţiilor cu impact major în sportul românesc. Abia aşteptăm să creştem împreună acest turneu, să scriem împreună următoarele capitole din sportul românesc şi să credem puţin mai mult în magia lui." a spus Andrei Oriţă, director general Concord Service Center.

Tenis de talie mondială la Iaşi

UniCredit Iaşi Open WTA250 anunţă prezenţa unor nume de top din tenisul feminin:

Mirra Andreeva - cea mai tânără jucătoare din Top 100 WTA (17 ani şi două luni), vine după cel mai bun rezultat al carierei in turneele de Grand Slam: semifinală la Roland Garros. Este văzută în viitor drept una dintre pretendentele la cele mai importante titluri din circuit.

Yulia Putintseva - proaspătă campioană duminica trecută la WTA Birmingham. Ocupanta locului 34 WTA şi-a trecut în cont al treilea titlu al carierei. Pe întreaga durată a săptămânii din Marea Britanie a pierdut un singur set.

Arantxa Rus - deţinătoarea titlului de la WTA Hamburg. În urmă cu 12 luni, olandeza cucerea primul şi, până acum, unicul trofeu în circuitul WTA.

Tatjana Maria - o sportivă experimentată, cu un stil variat de joc, care în sezonul precedent şi-a trecut în cont nu mai puţin de 43 de victorii.

Ana Bogdan dublă câştigătoare la Iaşi Open, cu o serie de 10 victorii la rând în competiţia de la Baza Ciric.

Jaqueline Cristian îşi face debutul la Iaşi Open, a avut rezultate bune la ultimele turnee la care a luat startul in România. Ea a ajuns în semifinale atât în toamnă la WTA Ţiriac Foundation Trophy, cât şi în startul acestui an la Transylvania Open, se precizează în comunicat.

Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian au calificat România la Turneul Final Billie Jean King Cup. Ele au semnat revenirea de senzaţie din barajul cu Ucraina, după ce tricolorele erau conduse cu 0-2. Cu câte o victorie la simplu şi una împreună la dublu, Ana şi Jaqueline au stabilit scorul final: 3-2 pentru România.

Pe lângă meciurile de înaltă calitate, WTA 250 Iaşi Open oferă şi un program de divertisment pentru fani. Spectatorii prezenţi la întrecerea de la Baza Ciric vor avea acces în fan zone, unde se vor putea bucura de diferite concursuri, activităţi interactive şi sesiuni de autografe.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb