UniCredit Consumer Financing relansează creditarea pentru electronice si electrocasnice eficiente energetic pentru clienţii persoane fizice

G.U.
Bănci-Asigurări / 10 septembrie 2021

UniCredit Consumer Financing relansează creditarea pentru electronice si electrocasnice eficiente energetic pentru clienţii persoane fizice

UniCredit Consumer Financing relansează oferta de finanţare Creditul Verde fără ipotecă, venind în întâmpinarea clienţilor persoane fizice interesaţi să achiziţioneze electronice, electrocasnice, aparatură, echipamente sau materiale performante din punct de vedere energetic pentru casă, cu o dobândă anuală fixă începând de la 5,99% pe an, în funcţie de pachetul de opţiuni ales de client la încheierea contractului, conform unui comunicat de presă.

Totodată, clienţii pot alege să semneze documentaţia de credit şi electronic, folosind o semnătură electronică calificată, atât pe tabletă, în sucursalele UniCredit Bank, cât şi prin aplicaţia Mobile Banking de la UniCredit Bank, beneficiind astfel de avantaje de timp şi comoditate prin comparaţie cu situaţia în care optează pentru semnătura olografă.

Sorin Drăgulin, CEO UniCredit Consumer Financing, a declarat: "Prin Creditul Verde fără ipotecă se pot contracta până la 100.000 de lei, cu o dobândă redusă cu 2 puncte procentuale faţă de dobânzile noastre standard la creditele de realizări personale, la care se adaugă un punct procentual reducere suplimentară a costului pentru clienţii care aleg să semneze electronic şi încă un punct procentual reducere suplimentară a costului pentru clienţii care aleg sa achiziţioneze şi un Card de Credit oferit de UniCredit Consumer Financing. Este modul în care vrem să răspundem nevoilor actuale ale societăţii în care trăim, încurajând un comportament eficient pentru mediu şi, totodată, digitalizarea relaţiei cu banca şi utilizarea canalelor de interacţiune alternative".

Potrivit comunicatului, lista produselor eligibile, care îndeplinesc standardele de performanţă tehnică ridicate, definite de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), poate fi consultată pe https://ebrdgeff.com/romania/ro/geff-romania-technical-eligibility/. În această categorie sunt incluse şi aparate electrocasnice precum aparate de aer condiţionat sau combine frigorifice eficiente energetic, sisteme de iluminare cu LED, centrale termice pe biomasă sau pe gaz, ferestre şi uşi eficiente energetic cu valoarea U≤1,3 W/m2K p şi multe altele.

Facilitatea din România, în contextul căreia UniCredit Consumer Financing oferă această finanţare, este un produs al BERD, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, în cooperare cu Green Economy Financing Facility (GEFF), Fondul Global de Mediu şi TaiwanICDF, Fondul Internaţional de Cooperare şi Dezvoltare din Taiwan.

De exemplu, pentru un Credit Verde fără ipotecă oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. în valoare de 80.000 lei, pe 60 de luni, cu asigurare de viaţă / fără asigurare de viaţă ataşată, cu semnarea electronică calificată a documentaţiei şi achiziţia unui card de credit UniCreditCard Premium sau Principal: rata dobânzii anuală fixă este de 5,99% / 7,99% şi valoarea ratei lunare este 1.678,68 lei (pentru rate egale, incluzând şi costul asigurării de viaţă) / 1.637,10 lei (pentru rate egale), valoarea totală plătibilă este de 101.200,54 lei / 98.705,79 lei, DAE 10,11% / 8,94%. Creditul nu are comision de administrare, clientul având de achitat un comision de analiză a dosarului de 300 de lei doar în cazul aprobării creditului (eşalonat pe durata creditului, în plăţi lunare), comision lunar de administrare a contului curent deschis la UniCredit Bank de 8 lei (pentru exemplul de calcul reprezentativ şi ipoteza de calcul DAE prezentate a fost luat în considerare comisionul de administrare cont curent care nu face parte dintr-un pachet de servicii multiple oferite de UniCredit Bank).

Produsul de asigurare de viaţă cu prima finanţată de împrumutator sau cu prima lunară este emis de Generali România Asigurare Reasigurare SA prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, în calitate de agent de asigurare auxiliar înregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiară cu numărul RAJ-502078, se menţionează în comunicat.

Exemplu reprezentativ pentru un card de credit UniCreditCard Principal/Premium, achiziţionat cu o limită de credit de 5.367 lei, perioadă de creditare de 3 ani (36 luni), având o dobândă fixă de 26,99%/an pentru sumele din limita de credit utilizate la ATM şi 24,99%/an pentru sumele utilizate la comercianţi, suma lunară de plată (pentru rate egale) este de 313,71 lei / 458,74 lei, valoarea totală plătibilă 7.630,18 lei / 7.887,45 lei, iar DAE este de 31,33% / 39,27%. DAE este calculată conform prevederilor legale în vigoare şi cuprinde dobânda anuală fixă, comisionul anual de furnizare card de credit - administrare instrument de plată de 39 lei / 200 lei şi comisionul utilizare ATM naţional sau internaţional, în afara Grupului UniCredit, în valoare de 2% + 4 lei. Se consideră că valoarea liniei de credit se retrage integral, 40% în numerar la ATM şi 60% prin plăţi la comercianţi, la data acordării, şi nu se efectuează nicio retragere pe parcursul celor 36 de luni de rambursare.

Produsele de card de credit şi asigurare de viaţă sunt opţionale, clientul putând aplica pentru un produs de credit fără achiziţionarea unui card de credit sau a unei asigurări de viaţă, în condiţii de costuri diferite.

Creditul Verde fără ipotecă şi cardul de credit UniCreditCard sunt produse oferite de UniCredit Consumer Financing prin UniCredit Bank, intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing

Pentru acordarea Creditului Verde fără ipotecă trebuie încheiat un contract de cont curent cu UniCredit Bank, în cazul în care clientul nu are deja un cont curent curent deschis la UniCredit Bank. Alegerea pachetului de servicii de cont curent este exclusiv opţiunea Clientului, iar costul aferent contului curent este suportat de client şi perceput de către UniCredit Bank, conform documentelor semnate între client şi banca şi este cel afişat în Lista de Comisioane şi Dobânzi Clienţi Persoane Fizice ce poate fi regăsită pe https://www.unicredit.ro/ro/persoane-fizice.html

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb