"Unicredit Leasing" vrea să finanţeze achiziţiile de maşini ale Poliţiei Române

N.I.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 10 septembrie 2007

"Unicredit Leasing" vrea să finanţeze achiziţiile de maşini ale Poliţiei Române

Unicredit Leasing vrea să finanţeze, în acest an, programul de achiziţii de autovehicule al Poliţiei Române, în valoare de 150 milioane euro, şi să participe la încă trei licitaţii pentru proiecte publice de retehnologizare în valoare de circa 50 milioane, a declarat un oficial al firmei.

Compania Unicredit Leasing este pregătită să finanţeze proiecte publice în valoare totală de circa 200 milioane, atât cât reprezintă cele patru licitaţii la care va participa în perioada imediat următoare şi care cons­tau în achiziţii de autoturis­me şi în retehnologizare, a precizat sursa citată.

"Cea mai importantă licitaţie este organizată de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGP) şi presupune finanţări în valoare de 150 milioane euro, aceasta fiind licitaţia pe care mizează Unicredit Leasing", a declarat reprezentantul Unicredit Leasing. Celelalte trei licitaţii care însumează, cumulat, circa 50 milioane euro urmează să fie organizate de Ministerul de Interne, Ministerul Transporturilor şi Ministerul Comunicaţiilor şi presupun investiţii în retehnologizare.

Licitaţia organizată de IGP vizează finanţări pentru achiziţia de autoturisme, autospeciale şi autovehicule şi va fi organizată la sfârşitul lui septembrie sau în luna octombrie.

Compania a înregistrat o valoa­re a totală a bunurilor finanţate de 220,31 milioane de euro în prima jumătate a anului 2007, în creştere cu 23% faţă de rezultatele cumulate ale companiilor UniCredit Leasing România şi HVB Leasing România în acelaşi interval din 2006.

Din data de 5 ianuarie 2007, activitatea societăţii de leasing HVB Leasing România IFN SA a fost integrată în compania ce operează în România sub umbrela brandului Unicredit Leasing, noua companie purtând numele de Unicredit Leasing Corporation IFN SA, prin aliniere la brandul Unicredit Leasing.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb