Up România lansează cardurile virtuale: o soluţie modernă pentru utilizatori, cu impact direct asupra educaţiei copiilor defavorizaţi

R.S.
Companii / 28 august

Loredana Vătăvoiu, Director de Marketing şi Comunicare Up România

Loredana Vătăvoiu, Director de Marketing şi Comunicare Up România

Up România lansează carduri virtuale pentru toate produsele din portofoliu, ce au aceleaşi funcţionalităţi ca şi cardurile pe suport din plastic (card de masă Up Dejun, card cadou Up Cadou, card vacanţă Up Vacanţă, card cultural Up Cultură), conform unui comuicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, cardul virtual este reprezentat de un număr unic de card de 16 cifre, generat digital şi ataşat contului de utilizator din aplicaţia Up Mobil. Companiile au posibilitatea să aprobe solicitările de carduri virtuale ale angajaţilor prin platforma Up Online. Angajaţii pot solicita carduri virtuale direct din aplicaţie şi le pot utiliza imediat după aprobarea angajatorului, fără a aştepta primirea unui card fizic.

Pentru a creşte adopţia rapidă a cardurilor virtuale, Up România va dona 1 euro către Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria. Această sumă va contribui la asigurarea mesei calde zilnice, necesare pentru copiii care se confruntă cu dificultăţi economice. Beneficiarii reali ai acestei campanii sunt cei 280 de copii care primesc zilnic mese calde şi alimente esenţiale prin programele fundaţiei.

"Digitalizarea continuă face parte din ADN-ul nostru. Prin lansarea cardurilor virtuale, Up România nu doar că oferă o soluţie modernă şi foarte utilă pentru clienţi şi beneficiari, dar şi contribuie direct la educaţia copiilor defavorizaţi, printr-o campanie de marketing şi CSR asociată. Suntem preocupaţi de impactul pe care îl aducem în vieţile oamenilor şi avem convingerea că educaţia este fundaţia pe care putem construi pe termen lung. De aceea, credem că este nevoie să fim prezenţi din ce în ce mai mult în acest sector, noi şi toţi actorii din mediul de business." spune Loredana Vătăvoiu, Director de Marketing şi Comunicare Up România.

"Conform unui raport UNICEF un număr alarmant de copii din ţări cu venituri mici şi medii nu au acces zilnic la o dietă variată şi echilibrată. Aproximativ 66% dintre aceşti copii trăiesc în ,,sărăcie alimentară", iar 27% dintre aceştia sunt în pericol de malnutriţie severă. Această situaţie are efecte devastatoare pe termen lung asupra dezvoltării lor cognitive şi fizice, perpetuând un ciclu de sărăcie. Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria, prin centrele sale educaţionale, oferă o soluţie în acest sens, pentru un număr de 280 de copii. Ni s-a alăturat acum, în misiunea noastră, Up România, cu care suntem încântaţi să colaborăm pentru atingerea unui scop comun: asigurarea unui prânz cald pentru aceşti copii din centrele educaţionale. Pe lângă faptul că aceşti copii vor avea o masă echilibrată, acest demers îi va motiva şi să-şi continue educaţia." afirmă Cristiana Mateoiu, Director Executiv Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria, se menţionează în comunicat.

Cardurile virtuale Up oferă o serie de avantaje atât pentru companii, cât şi pentru angajaţi:

⦁Sustenabilitate: Cardurile virtuale elimină utilizarea plasticului, contribuind la protejarea mediului.

⦁Siguranţă şi convenienţă: Cardurile virtuale nu pot fi pierdute sau furate, oferind o modalitate sigură şi imediată de a efectua plăţi.

⦁Acces instantaneu: Angajaţii pot utiliza cardurile imediat după emitere, fără a aştepta un card fizic.

Prin implementarea cardurilor virtuale, Up România demonstrează o dată în plus angajamentul său de a oferi o experienţă digitală completă, superioară şi de a-şi păstra competitivitatea în mediul digital în continuă schimbare.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

28 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4684
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3052
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9072
Gram de aur (XAU)Gram de aur360.7082

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb