UPC România şi HBO lansează la Timişoara dispozitivul de decodare a semnalului, DecoPlus

Ziarul BURSA #Companii / 29 martie 2004

Parteneriatul dintre canalul pay-tv HBO şi compania multinaţională de comunicaţii prin cablu UPC continuă, în această primăvară, cu o nouă iniţiativă comună: promovarea unui dispozitiv de decodare a semnalului, DecoPlus. Concomitent cu această campanie la nivel local, în perioada 15 martie - 15 mai se desfăşoară la nivel naţional campania de primăvară HBO, atractivă atît printr-o ofertă de filme de ultimă oră cu încasări impresionante, cît şi printr-o ofertă promoţională foarte atractivă din punct de vedere financiar: reducere de 50% la primele două luni de abonament pentru noii abonaţi HBO şi participarea la o tombolă în care sînt oferite 50 de televizoare pentru clienţii existenţi.

În cei peste 10 ani de cînd este prezentă pe piaţa românească, compania UPC România a inves-tit în îmbunătăţirea calităţii semnalului, controlul permanent al calităţii serviciilor şi generarea de noi locuri de muncă. În Timişoara, UPC a investit în ultimii trei ani peste 5 milioane dolari, modernizînd peste 2.000 Km de cablu şi instalînd peste 30 Km de fibră optică, astfel încît, pe infrastructura de care beneficiază acum clienţii, UPC furnizează servicii de cea mai bună calitate. UPC România se numără printre primele companii care au trecut la utilizarea unui sistem de codare care elimină posibilitatea recepţionării neautorizate a programelor cu acces condiţionat si care oferă multiple alte facilităţi: posibilitatea recepţionării tuturor programelor transmise de UPC, chiar şi a celor în "bandă extinsă", afişarea orei exacte, selectarea programelor preferate direct de pe telecomanda noului DecoPlus şi posibilitatea programării înregistrării pe video a emisiunilor preferate de pe maximum 8 canale TV.

La rîndul său, HBO România susţine şi încurajează iniţiativa UPC, calitatea şi oferta premium de programe fiind unele din atributele definitorii pentru HBO.

George Vascan, Director General HBO România, a declarat: "Planul de extindere a ofertei de programe HBO va fi facilitată în acele zone ale ţării care dispun de astfel de tehnologii. În Statele Unite ale Americii se vorbeşte de 13 canale HBO. Foarte cu-rînd, HBO va propune şi în Ro-mânia canale noi. Nu aşteptăm decît un suport tehnologic de acest tip într-o arie cît mai extinsă. Pasul făcut de UPC este unul foarte important în peisajul ofertei de canale TV prin cablu, iar HBO aplaudă şi susţine iniţiativele asemănătoare".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb