UPDATE USD propune realizarea unei anchete parlamentare privind activitatea ASF

G.S.
Piaţa de Capital / 18 februarie 2014

Update 16:36

Deputatul PP-DD Daniel Oajdea susţine că deputaţii din USD refuză anchetarea oricăror incidente care au legătură cu Autoritatea de Supraveghere Financiară.

"Astăzi, când am mers la colegii deputaţi din USD şi le-am solicitat să semneze pentru proiectul de hotărâre ce are drept scop înfiinţarea unei comisii de anchetă pentru verificarea neregulilor din cadrul Autorităţii de Supraveghere Financiară, au refuzat să semneze", a declarat deputatul.

Daniel Oajdea a mai spus: "Observ cu surprindere că după ce au văzut că tot mai mulţi parlamentari din opoziţie au semnat pentru acest proiect, anunţă că ei doresc să înfiinţeze o comisie de anchetă, cel mai probabil pentru a-şi ancheta rudele. Pentru această iniţiativă s-a întrunit numărul de semnături, prevăzut de regulament, pentru a fi depusă. Au semnat pentru acest proiect de hotărâre majoritatea colegilor parlamentari de la PP-DD, Mişcarea populară, dar şi PDL-ul".

----

Update 14:23 Pocora: "PNL este de acord cu ancheta parlamentară propusă de USD"

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a declarat că liberalii sunt de acord cu ancheta parlamentară propusă de USD în ceea ce priveşte activitatea ASF şi salariile personalului acestei instituţii.

"PNL este de acord cu această iniţiativă, nu cred că trebuie să fie un subiect tabu salarizarea în orice instituţie publică", a afirmat Pocora, potrivit surselor de presă.

----

Uniunea Social Democrată (USD), alcătuită din PSD, UNPR şi PC, propune realizarea unei anchete parlamentare privind activitatea ASF şi nivelul de salarizare din această instituţie.

"Ţinând cont de dezvăluirile apărute în ultima perioadă referitoare la activitatea şi nivelul de salarizare din cadrul Autorităţii de Supraveghere Financiară, precum şi de faptul că Autoritatea de Supraveghere Financiară este subordonată Parlamentului României, Uniunea Social Democrată este de acord cu realizarea unei analize, la nivelul Parlamentului României, referitoare la activitatea acestei autorităţi", potrivit unui comunicat al USD.

Uniunea consideră că, printr-o astfel de anchetă, se vor putea clarifica aspectele sesizate la nivelul mass-media cu privire la câştigurile salariale ale conducerii ASF.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb