UPS INVESTEŞTE ÎN ARRIVAL

C.B.
Companii / 4 februarie 2020

UPS INVESTEŞTE ÎN ARRIVAL

UPS a anunţat că divizia sa de venture capital, UPS Ventures, a achiziţionat un pachet minoritar de acţiuni la Arrival, companie care produce platforme pentru vehicule electrice, dar şi vehicule electrice la comandă, care oferă beneficii sporite în comparaţie cu vehiculele tradiţionale cu combustie internă şi cu maşinile electrice existente, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Odată cu investiţia în Arrival, UPS s-a angajat să achiziţioneze 10.000 de vehicule electrice, construite special pentru UPS. De asemenea, UPS va avea prioritate în achiziţionarea de vehicule electrice suplimentare.

Potrivit sursei citate, UPS va colabora cu Arrival pentru a dezvolta o serie de maşini electrice, echipate cu sistemul ADAS (Advanced Driver-Assistance Systems). Această tehnologie are rolul de a spori siguranţa şi eficienţa operaţională, oferind inclusiv posibilitatea de circulaţie automatizată în depozitele UPS. UPS va testa funcţionalităţile ADAS ulterior, în acest an. Achiziţiile viitoare de vehicule depind de succesul testelor iniţiale. Preţurile de achiziţie a vehiculelor nu vor fi făcute publice.

Juan Perez, chief information and engineering officer în cadrul UPS, a declarat: " UPS continuă să-şi dezvolte flota integrată de vehicule electrice, alături de tehnologii inovatoare de încărcare. Pe măsură ce tendinţe precum creşterea populaţiei, migrarea urbană şi comerţul electronic se intensifică, e nevoie de colaborarea cu parteneri globali pentru a rezolva provocări precum blocajele rutiere şi poluarea, atât pentru clienţii noştri, cât şi pentru comunităţile pe care le deservim. Vehiculele electrice reprezintă o piatră de temelie pentru strategia noastră de transport sustenabil. Investiţia în Arrival permite UPS să colaboreze la proiectarea şi producţia celor mai avansate vehicule electrice pentru transport din lume. "

Denis Sverdlov, director executiv Arrival, a declarat la rândul său: " UPS este un partener strategic al Arrival, care ne oferă informaţii valoroase cu privire la modul în care vehiculele electrice pentru transport se comportă pe şosele, dar şi la modul în care acestea pot fi optimizate pentru şoferi. Echipele noastre au lucrat intens pentru a crea vehicule electrice adaptate, bazate pe platformele noastre flexibile de tip skateboard, care răspund complet nevoilor UPS, de la experienţa de şofat, până la încărcarea/descărcarea mărfurilor şi operaţiunile de back-office. Această investiţie şi comanda primită va crea o legătură mult mai strânsă între cele două companii. "

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb