URR acuză PSD că ne va integra în genunchi în Europa

Lilian Cojocaru
Ziarul BURSA #Politică / 16 iulie 2004

Uniunea pentru Reconstrucţia României (URR) militează pentru introducerea cotei unice de impozitare, arătînd că aceasta va ajuta România pe drumul către Europa. "Cinismul premierului merge pînă acolo încît pretinde că introducerea cotei unice nu este posibilă acum în România, deoarece ar fi împotriva dorinţelor Uniunii Europene", susţine, într-un comunicat de presă, preşedintele URR, Cosmin Alexandru.

URR desfiinţează argumentul guvernului, arătînd că ţări precum Slovacia şi Estonia au introdus cota unică de impozitare, fără ca această măsură să le afecteze în vreun fel integrarea europeană. "Acestea sînt, însă, ţări în care guvernul lucrează în acelaşi timp pentru binele ţării şi pentru o integrare europeană demnă, ţări printre care România, se pare, nu vrea să se numere", a arătat Cosmin Alexandru.

Uniunea acuză guvernul Năstase că face orice concesii pentru a încheia mai repede formalităţile integrării. "PSD inventează cerinţe imaginare ale UE pentru a-şi justifica strategia de gestionare comodă, la cota de avarie, a subdezvoltării, pentru că o cotă unică de impozitare şi un sistem fiscal simplificat ar fi în defavoarea PSD, pentru că ar limita corupţia din economia privată şi din administraţie, corupţie pe care PSD se pricepe atît de bine să o gestioneze", a declarat Alexandru. URR susţine că o cotă unică de impozitare ar duce la dezvoltarea spectaculoasă a clasei de mijloc, independente de stat şi de PSD. "Ne-am săturat ca România să fie condusă de oameni lipsiţi de curaj şi de viziune, şi chiar de buna credinţă", a conchis preşedintele URR.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb