USR: Dragnea, jos mâinile de pe Armata Română!

T.T.
Politică / 12 ianuarie 2019

Liviu Dragnea (Sursa foto: Twitter)

Liviu Dragnea (Sursa foto: Twitter)

USR susţine că noul scandal legat de licitaţia pentru corvete iniţiată de Ministerul Apărării "demonstrează că PSD şi Dragnea nu sunt în stare să finalizeze fără suspiciuni de corupţie niciun contract, nici măcăr cele mai importante care vizează Armata Română".

În opinia USR, acest blocaj, simultan cu atacul la şeful Armatei, nu face decât să destabilizeze flancul de est al NATO şi serveşte direct intereselor Rusiei, care luptă pentru controlul în Marea Neagră.

"PSD-ul lui Dragnea trebuie să înţeleagă că programul de înzestrare al Armatei nu este un obiectiv în cartea de colorat numită «Program de guvernare», ci o prioritate naţională şi internaţională pentru că ne-am asumat rolul de a contribui la apărarea graniţelor NATO şi UE", avertizează deputatul USR Bogdan Rodeanu, citat în comunicatul USR.

USR precizează că angajamentul nostru pe flancul estic al Europei şi în bazinul Mării Negre este un interes naţional care nu trebuie să aibă nicio legătură cu jocurile politice de Teleorman, mai ales în condiţiile în care Rusia lui Putin ameninţă public cu represalii pentru scutul de apărare de la Deveselu.

"Dacă am ajuns în stadiul în care acest lucru trebuie întărit de Parchetul Militar, ca să înţeleagă Liviu Dragnea, atunci aşa să fie. Angajaţii din Ministerul Apărării care au sesizat Parchetul Militar cu privire la această licitaţie pe care Dragnea încerca să o anuleze şi-au făcut datoria. Dosarul privind achiziţia corvetelor a ajuns la Parchetul Militar, la procurori care nu pot fi controlaţi sau manipulaţi politic. A ajuns acolo unde NU îi convine PSD-ului şi în locul de care îi e frică lui Dragnea. Pe masa Justiţiei Militare. Dragnea va afla ce înseamnă interesul naţional şi jurământul respectat faţă de ţară", mai susţine USR.

Procedura de achiziţie a corvetelor multifuncţionale a fost suspendată de Ministerul Apărării Naţionale (MApN), care a sesizat Parchetul Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel, "în temeiul unor suspiciuni rezonabile privind derularea în deplină legalitate a procedurii".

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Interesul național înseamnă protejarea mafiei securiste.

    Slugoii deja infiltrați la conducerea au de semnat achiziții grele din banii contribuabililor. Atât timp cât hoții au acordul de principiu al Securității, nu mai contează ce vrea Dragnea. :)))) 

    1. Avorturile securistilor sunt rahatii precum:dragnea,adrian nastase,iliescu si în general tot clanul mafiot psd! Comunistii au cumparat sute de MIG-uri rusesti(niste rable!) înfometând populatia!

      Bolsevicii rusi i-au bagat cu forta pe est europeni in pactul de la Varsovia(un fel de nato al rusiei)! Când ungurii si cehii au cerut democratie si libertatea de a face comert cu toate tarile lumii,bolsevicii rusi i-au înnabusit în sânge! America nu a atacat niciodatä o tarä aliatä din Nato!

      Avorturile lui Pleșiță sunt Coldea și Dumbravă.

      Securiștii transferă miliarde de euro anual pe fier vechi. Acum!!! :))))))))) 

      Unii psd-isti injurä uniunea europeana si nato! Faceti tatä referendum sä iesim din aceste aliante! Sä vedem ce spun cetatenii Romaniei! Dacä pierdeti referendumul,atunci sa dispäreti dupa fata pamântului o datä pt totdeauna! Sunteti putini dar fanatici! Faceti zi de zi,orä de orä comentarii psihopatice pt a influenta opinia publicä! Zilele voastre pe scena politicä sunt numarate!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb