VALERIU GHEORGHIŢĂ: "Europa nu poate fi bine până nu sunt toate ţările"

G.B
Miscellanea / 22 noiembrie 2021

Valeriu Gheorghiţă

Valeriu Gheorghiţă

Pandemia în Europa pare departe de a se termina, aşa că multe state se pregătesc pentru vaccinarea obligatorie anti-COVID. În ţara noastră, nu au început discuţiile pe această temă. Valeriu Gheorghiţă a declarat că vaccinarea extinsă şi implementarea certificatului verde la nivel naţional ar putea limita răspândirea infectării cu SARS-CoV2. În ceea ce priveşte rata de imunizarea în ţara noastră, coordonatorul campaniei de vaccinare spune că interesul crescut al UE faţă de noi este justificat. "Europa nu poate fi bine până nu sunt toate ţările", a precizat acesta, potrivit Digi24.

"În momentul de faţă nu au fost discuţii în acest sens (despre vaccinarea obligatorie - n.r.). Avem şi alte măsuri pentru a limita răspândirea infecţiei şi a reduce numărul de cazuri grave. Sunt cel puţin două măsuri importante: vaccinarea cât mai extinsă şi trebuie să cuprindă categoriile vulnerabile, cu risc mare să dezvolte o formă severă şi implementarea certificatului la nivel naţional, certificat care trebuie privit nu ca măsură restrictivă", a precizat colonelul Valeriu Gheorghiţă, la Digi24.

Întrebat dacă s-ar impune o discuţie pe importanţa vaccinării obligatorii, în condiţiile în care cancelarul din Austria a anunţat că va iniţia un act legislativ prin care vaccinarea anti-Covid să devină obligatorie din februarie, preşedintele CNCAV a precizat că e firesc să existe, însă nu se pune problema de o astfel de decizie: "E şi firesc să existe discuţii. Dar în acest moment nu cred că se pune problema de asta. Cred că putem controla pandemia şi prin alte măsuri".

Fără aceste măsuri şi fără creşterea ratei de vaccinare, ţara noastră ar putea risca să intre în valul 5 în câteva săptămâni.

"Europa nu poate fi bine până nu sunt toate ţările. De aceea există interes crescut al Bruxelles-ului faţă de România, Bulgaria, celelalte ţări din Est, care au rata scăzută de vaccinare şi care în viitor să reprezinte potenţialul bazin de gen a noilor cazuri şi noilor variante virale", a mai spus Gheorghiţă.

Opinia Cititorului ( 17 )

  1. Nu o fi obosit și dl. Gheorghita cu aceleași îndemnuri?

    Acum cică certificatul nu trebuie privit ca o măsură restrictiva.  

    Și sa ne vaccinam ca e Ioropa cu ochii pe noi. 

    Când vom ajunge în randul UE, adică vom avea și noi faliții nostri, adică peste 70%, o sa fie ca în schița Doua lozuri de Caragiale, cu Birlic și Giugaru! 

    Din memorie ... parcă era ...

    Cum domnule? Nici 70%? Cat vreți, 90%? 100 %% Suta la suta??? ???? 

    Aia intepati din europa se infecteaza la greu din cauza noastra. Cand vor intepa si aici toti oamenii, o sa creasca iar numarul infectatilor si vor da vina pe africani. Dupa ce ii vor intepa pe toti africanii, vor da vina pe animale. Il rugam pe gheorghita sa ne spuna ce urmeaza dupa inteparea animalelor.

    Ce cauta Armata in fruntea campaniei de intepare?

    De ce nu este un civil acolo?? 

    Iar ne trage Armata o teapa? sau un sir de tzepe, se pare c-ar fi vreo 8 vaccinuri pana la 'final'.

    1. Dictatura militar-sanitara.

    Europa e locul unde vor deceda cei mai multi oameni datorita vaccinului "inovator" anti-covid.

    Cine se vaccineaza sa fie sigur ca are banii pregatiti de inmormantare.  

    Situatie reala de la clubul Bayern.

    Jucatorul Sule, complet vaccinat, a fost testat pozitiv SARS-CoV-2. Atunci contactii lui, alti jucatori, au fost plasati in carantina, cei nevaccinati. De exemplu Kimmich. 

    Rezultatul a fost ca Bayern a luat decizia sa taie salariile jucatorilor nevaccinati care sunt carantinati ca urmare a unui vaccinat infectat. 

    Voi va dati seama pana unde merge netrebnicia acestor reguli demente? Vaccinatul se infecteaza si provoaca neplaceri financiare si sociale celor nevaccinati. 

    1. ...

      sunt sportivi, nu se imbolnavesc grav, panicatule

      si care nesimtire, scrie negru pe alb ca vaccinarea nu e obligatorie. nu e legal sa pedepsesti pe cineva ca nu face ceva neobligatoriu. nu mai fi copil. 

      Î-Ai răspuns prea civilizat fanatic ului.

      E unul dintre specimenele umane despre care mă întreb dacă ma-sa l-a născut pe cale naturala sau l-a vomat pe gura. Urmare a unor relații nepotrivite 

      Ai un limbaj care depaseste limitele regulamentului si ar fi trebuit sa fii interzis, chiar si de la viata.

       

      Nu iti raspund pe limba ta, ci pe cea a stiintei. Sunt mult mai multi sportivi afectati grav de tot de vaccinuri decat cei afectati de boala. 

      Avi Barot, 29, Saurashtra cricketer suffers cardiac arrest, passes away:  

      Abou Ali, 22, professional footballer collapses on pitch during game:  

      Fabrice NSakala, 31, Besiktas defender collapses on pitch during game:  

      Jens De Smet, 27, footballer collapses on field, passes away of heart attack:  

      Jente van Genechten, 25, footballer collapses on field due to heart attack:  

      Frederic Lartillot, French footballer collapses in changing room, passes away due to heart attack after game:  

      Benjamin Taft, 31, German footballer collapses after game, passes away due to heart attack:  

      Rune Coghe, 18, Belgian footballer suffers cardiac arrest on pitch:  

      Helen Edwards, referee taken off court during World Cup qualifier due to heart issues:  

      Dimitri Lienard, 33, FC Strasbourg midfielder collapses during game:  

      Sergio Aguero, 33, Barecelona star striker admitted to hospital for cardiac exam after match:  

      Emil Palsson, 28, Sognal midfielder collapses due to cardiac arrest during game:  

      Antoine Méchin, 31, French triathlete suffers pulmonary embolism following Moderna:  

      Luis Ojeda, 20, Argentine football player unexpectedly passes away:  

      Greg Luyssen, 22, Belgian pro cyclist ends career due to heart issues:  

      Pedro Obiang, 29, ex-West Ham star suffers myocarditis post vaccine:  

      Cienna Knowles, 19, equestrian star hospitalized due to blood clots 

      Alexandru Răuță de la Dinamo în timpul meciului cu Rapid din cauza problemelor cardiace pe care le avea de doua zile, vaccinat recent dupa impunerea obligativitatii vaccinarii in Liga 1 

      Fostul profesionist Giuseppe Perrino, în vârstă de 29 de ani, se prăbușește în timpul unui joc de caritate pentru fratele său mort și moare. 

      Profesionist de tenis de masă Michael Schneider, 38 ani, moare brusc și pe neașteptate iun 2021. 

      Fotbalistul Viktor Marcell Hegedüs, în vârstă de 18 ani, a murit în timp ce se pregătea la antrenament în Ungaria, iun 2021  

      Campion olimpic la patinaj viteză Kjelt Nuis, grav bolnav după vaccinare , cu probleme cardiace în spital, iul 2021  

      Fotbalistul egiptean Imad Bayumi a murit în timpul unui meci amical din Egipt., iul 2021  

      Jucătorul Schlanstedts Nicky Dalibor 36 ani s-a prăbușit și a trebuit să fie reanimat pe teren, iul 2021 

      Tim B. 27 ani de la SV Hamberge (Schleswig-Holstein) se prăbușește după ce s-a întors de la un turneu de fotbal și moare.  

      Olanda, în vârstă de 19 ani , handbalist Whitnée Abriska a murit de stop cardiac chiar înainte de un zbor, iul 2021 

      Rune Coghe (18 ani) de la Eendracht Hoglede (Belgia) suferă un infarct în timpul jocului, aug 2021  

      fost fotbalist profesionist francez Franck Berrier , în vârstă de 37 de ani, a murit în urma mai multor atacuri de cord în timp ce juca tenis, aug 2021  

      Bordeaux, Samuel Kalu 24 ani se prabuseste în timpul unui meci din Liga 1 cu stop cardiac, aug 2021  

      José dos Reis, 29 ani, jucător de la Red Black Pfaffenthal (Luxemburg) se prăbușește pe teren și trebuie resuscitat, aug 2021.  

      Lucas Surek (24) de la BFC Chemie Leipzig suferă de miocardită, sep 2021 .  

      Andrea Astolfi, director sportiv la Calcio Orsago (Italia) suferă un infarct fulminant după ce s-a întors de la antrenament și moare la vârsta de 45 de ani fără nicio boală anterioară, sep 2021 

      Jucătorul de hochei pe gheață Sebastiaan Bos 19 ani a încetat din viață brusc și pe neașteptate, sep2021 .  

      ...

      "După doi ani de zile, timp în care am fost expusă constant și nu am luat acest virus, s-a întâmplat acum când sunt și vaccinată. Tot de la o persoană vaccinată am luat. A fost o formă teoretic ușoară, dar cu febră foarte mare. Am avut opt zile febră 39,5-40. A venit cu tot pachetul de oboseală. Eram într-o stare foarte dificilă. Am avut noroc cu doamna doctor Filofteia Bănicioiu Cijanu și cu doamna doctor Manuela Udrea! Au fost excepționale, m-au tratat și au stat tot timpul la un telefon distanță.

       

      Nu mi-a fost foarte simplu pentru că nu am acceptat ajutorul nimănui pentru a nu împrăștia boala. Am stat singură în casă. La un moment dat nu puteam nici să beau un pahar cu apă sau un ceai, starea nu a fost foarte bună. Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt bine acum. 

       

      ”Obosesc destul de repede raportat la cât de sportivă eram eu, însă fac exerciții de respirație zilnic. Iau medicamente pentru recuperarea întregului organism, nu doar a plămânilor. Acum aștept să treacă perioada asta post covid și să mă duc la oxigen hiperbaric. Mie îmi folosește de fiecare dată”, a declarat stilista, citată de  

      Vaccinatii transmit si se infecteaza. 

      Om fara creier din Piatra Neamt, daca sora ta este vaccinata, de ce iti este o frica PSIHOTICA, animalica, dementa, paranoica, de a se infecta? Daca este vaccinata, nu este imunizata? Daca nu este imunizata, nu este sora-ta protejata de forme grave? Daca nu este protejata de forme grave, de ce vrei ca altii sa se vaccineze cu o zeama care nu o poate proteja pe sora-ta? Nu te mai teme, vaccinul ESTE EFICIENT si SIGUR.

       

      Un chirurg din Marea Britanie care a murit de Covid pe 14 noiembrie era dublu vaccinat, a dezvăluit familia devastată, potrivit Daily Mail. 

      Văduva îndurerată, Saila Halim, a declarat că Dr. Irfan Halim, în vârstă de 45 de ani, a decedat la Spitalul Royal Brompton din vestul Londrei, după o luptă de nouă săptămâni cu virusul. 

      „Te face să pui la îndoială eficiența vaccinului, dar acum nu este momentul să mă gândesc la aceste lucruri, pentru că am inima frântă”. 

      „Este o dublă tragedie pentru familie și suferim prea mult pentru a ne gândi la altceva”.

      Doamna Halim a dezvăluit că l-a menajat pe soțul ei de o durere suplimentară, ascunzându-i faptul că tatăl său, Kamal, în vârstă de 75 de ani, medic la rândul său, a murit de Covid într-un alt spital din Londra pe 24 septembrie. 

      Așa se chema un joc din copilăria mea.

      Îți înțeleg furia si frustrarea chiar dacă nu le aprob. 

      Dar sa îi faci în toate felurile pe cei nevaccinati, asta e prea mult. 

      Mai bine ai calcula la rece toate informațiile pro sau contra vaxx. 

      Pentru ca e clar acum pentru din ce în ce mai multa lume ca nu vaccinul este soluția.  

      Și nu nevaccinatii sunt problema. 

      Scapa de frica asta animalica ca altfel o sa ți facă astia și vaccin antirabic de nervos ce ești. Glumesc. 

      Ce ai vrea? Sa fim dezbinați pe lumea asta care și așa e plina de ura?  

      Eu nu sunt vaxx și am recomandare medicala ca nu pot. Și sunt acum cetățean de rangul 2.  

      Dar oricum, concluzia mea este ca nu e în regula.  

      Cei care nu vor vaxx și pace au tot dreptul din lume de a rămâne așa!

      RESPECT pentru CUMPATARE si ECHILIBRU !

      Nu este absolut nici o problema si in nici un caz nu sunteti cetatean de rangul 2 faptul ca aveti recomandare de nevaccinare ! 

      Problema generala a Romaniei (si a Bulgariei) este gradul urias de analfabetism functional pe care trolii vanduti Moscovei s-au sprijinit si se bazeaza in pandemie, in frunte cu infractorii sosoaca, tarziu, simion, dan ghita si restul haitei de hiene... 

      Atata timp cat un medic de talia lui Octavian Jurma este invitat de marile agentii de presa din intreaga lume, atata timp cat televiziunile haitei auristo-pesediste promoveaza toti cretinii si imbecilii, dar NICAIERI (in afara de foarte putin digi) nu vorbesc REPERELE in domeniu, romani din strainatate MIHAI NETEA, OCTAVIAN VOICULESCU, MIRCEA BOSTINA sau CRISTIAN APETREI nu au acces la microfoanele radiourilor si televiziunilor importante de la noi, nu putem avea pretentia ca aprtinem lumii civilizate ! 

      Punem ramasag ca 99% din tzambalagii de mai sus N-AU AUZIT IN VIATA LOR de numele mentionate de mine ? 

      Pentru toti semidoctii gazduiti aici au trecut ca prin branza prin scoala si au surse de informare orice trasnaie si manipulare de pe internet ! 

      Pe niciunul nu l-am vazut revoltat de scarbosenia morala numita "vaccinarea la chiuveta", cum orice secatura , derbedeu, in cardasie cu "medici" infractori scot PENAL certificate verzi, iar colegiul medicilor nu i-a sanctionat pe nimeni !

      Dar Dumnezeu nu bate cu bata, ma-sa mascariciului de la Iasi razvan constantinescu a crapat de covid. Le va veni randul si adinei alberts si flaviei grosan si pocitaniei dana budeanu si imbecilei monica PLOP ! 

      Sunt cetatean de rangul 2 ca toti nevaccinatii, fiindu-ne restrictionate drepturile.

      La lista somitatilor medicale provaccinare, se poate da ca un contrargument o lista intreaga de personalitati mondiale - medici si cercetatori care s-au pronuntat aspru impotriva vaccinului care in definitiv este inca experimental, existand reactii adverse grave pana la deces si in cazul vaccinatilor. Numai la noi nu se recunoaste acest fapt. 

      Nu este fakenews asta! doar propaganda dezgustatoare si politica obligatorie provaccinista le-a pus oficial botnita. Nu ii enumar, dar cu un pic de efort se pot gasi (inca!) surse credibile de informatii pe internet. 

      Vezi ca in curand o sa incerce sa faca obligatorie vaccinarea copiilor! Desi daca iti aduci aminte, se spunea ca ei nu au absolut nicio problema.  

      Chiar nu se poate vedea ca actualul vaccin nu este o solutie? ca mergem spre nicaieri? 

      Bun, sa zicem ca se va ajunge la nivel mondial la 110 % vaccinati, atunci in carca cui va fi aruncata vina? 

      Isteria , nebuneala o sa continue, distrugand mental si bagand in depresie si mai mult lumea asta. Nu mai spun de partea ec. 

      Viitorul asa cum il vad eu e oricum sumbru si de asta vin si zic ca nu ne mai trebuie acum si ura si dezbinare. 

      Austriecii cred ca au inteles asta. M-am uitat pe un post tv pe internet care a transmis live ore intregi. Acolo au fost dupa puhoiul de oameni filmat sute de mii, si vaxx si antivaxx, de toate culorile. Toti pentru libertate! 

      asta e, si asa am comentat prea mult.

      Numai bine. 

      1) Jurma nu este medic. Verifica.

      2) Mama lui Constantinescu a murit infectata de O VACCINATA. Verifica. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb