VASILE BLAGA:  "Suntem în competiţie cu toate partidele, nu avem prieteni în campania electorală"

V.V.
Politică / 31 martie 2019

Vasile Blaga (Sursa foto: Twitter)

Vasile Blaga (Sursa foto: Twitter)

Liberalul Vasile Blaga, aflat pe lista PNL la europarlamentare, a declarat, sâmbătă, că formaţiunea politică din care face parte este în competiţie cu toate partidele care participă la aceste alegeri.

"Suntem în competiţie electorală cu toţi cei care au depus liste electorale, cu toate partidele; nu avem prieteni în campania electorală. Avem şi o carte de vizită, nu ca ALDE, care nici nu ştiau în ce familie europeană vor merge sau ca alţii care vor să ne scoată din Europa, cum e PSD", a afirmat Vasile Blaga, la lansarea candidaţilor PNL în alegerile europarlamentare.

El a subliniat că prin aceste alegeri se pun bazele câştigării prezidenţialelor, după care vor urma localele. "Va trebui să scoatem la parlamentarele de anul viitor acel scor care să permită cu adevărat PNL să guverneze. Adică să ne zdrobim adversarii, indiferent care sunt ei", a precizat Blaga.

Acesta a arătat că adversarul PNL dintotdeauna este PSD, partid care, deşi este slăbit şi "cum nu a fost niciodată în ultimii ani", încă nu este învins.

"Atunci eşti militant al PNL, nu să aştepţi doar de la Bucureşti, să vezi când se bate Ludovic Orban cu conducerea PSD, pentru că PSD are nume în fiecare sat din această regiune de vest. Nu trebuie să fim în frăţietate cu ei şi atunci vom câştiga. La muncă! Şi mai ales, va trebui să funcţioneze la turaţie maximă toate organizaţiile şi la nivel judeţean şi local şi de aceea, mare rugăminte la cei patru şefi ai organizaţiilor: mai lăsaţi de la voi dragii mei preşedinţi de organizaţii din vest şi aduceţi în bătălie toţi primarii, consilierii locali şi militanţii noştri, că e nevoie de fiecare, şi atunci vom câştiga", a mai spus Vasile Blaga.

Rareş Bogdan, care deschide lista PNL în europarlamentare, a afirmat în discursul său că pe 26 mai va fi prima victorie a liberalilor împotriva PSD, urmată de câştigarea unui nou mandat la Cotroceni de către preşedintele Klaus Iohannis.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Antonescu nu a mai avut loc pe listele PNL si PDL-istul Blaga are. Dupa USL, a doua afacere proasta facuta de liberali.

    Lipit afișe, pancarte, vopsea, clei, munți de hârtie, munți de banii, fezabilități, etc, etc, etc = parlamentarii 700 buc. ; apoi ploaie de ordonanțe ; VOTUL ELECTRONIC E PRAGMATIC. elimină TOT...

    Si sacii cu bani de la niro? Vine blaga sa vorbeasca despre campanii electorale, cand el trebuia sa fie de mult la puscarie! Ce a ajuns pnl, cu un bufon ca rares bogdan primul candidat si un infractor dovedit strateg.. Mi e rusine ca am votat pnl...

    Exagerati, domnule Blaga! Cu siguranta, ramaneti prieteni buni cu PSD. Intrebati-o si pe Alina Gorghiu!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb