Vertiv publică Raportul de afaceri responsabile pentru 2023

R.S.
Miscellanea / 6 iunie

Vertiv publică Raportul de afaceri responsabile pentru 2023

Vertiv a lansat astăzi Raportul de afaceri responsabile pentru 2023, care detaliază progresul în domeniile de interes şi prezintă planul companiei "One Vertiv, One World" pentru promovarea principiilor managementului mediului, încurajând un mediu de lucru sigur, inclusiv şi antrenant şi pentru desfăşurarea afacerilor într-un mod responsabil, conform unui comunicat transmis redacţiei.

În 2023, Vertiv a continuat să-şi dezvolte viziunea de a crea un viitor mai responsabil, concentrându-se pe produse şi sisteme eficiente, operaţiuni responsabile, oamenii şi vecinii săi, integritatea lanţului de aprovizionare şi guvernanţă. Ca recunoaştere a rolului critic pe care îl joacă industria tehnologiei şi a centrelor de date în peisajul energetic global, planul "One Vertiv, One World" va ajuta la ghidarea următorilor paşi ai companiei în căutarea creării de valoare pe termen lung pentru acţionari, clienţi şi comunităţile pe care le deserveşte, potrivit comunicatului.

"Continuăm să avansăm eforturile noastre de a fi un cetăţean global şi corporativ responsabil, oferind simultan produse şi servicii care ajută clienţii noştri să-şi atingă propriile obiective de sustenabilitate a mediului", a declarat Giordano Albertazzi, CEO Vertiv. "În contextul în care cererea de AI creşte rapid în întreaga lume, noi, cei de la Vertiv, oferim produse, sisteme şi servicii de infrastructură care le permit clienţilor noştri să-şi dezvolte iniţiativele AI cu performanţe ridicate şi cu un impact mai mic asupra mediului."

Eforturile şi iniţiativele evidenţiate în raportul pentru 2023 includ:

O ofertă extinsă atât de soluţii de răcire cu lichid de înaltă eficienţă, cât şi de agenţi frigorifici cu potenţial scăzut de încălzire globală (GWP) pentru a ajuta clienţii Vertiv să-şi dezvolte iniţiativele AI şi să permită performanţa cu un impact mai mic asupra mediului.

Achiziţia CoolTera Ltd. (CoolTera), un proiectant şi producător de soluţii de răcire cu lichid extrem de eficiente, ce aduce un plus de expertiză, controale şi sisteme avansate suplimentare de răcire portofoliului deja robust de management termic al Vertiv.

Lansarea unui nou sistem de stocare a energiei în baterie (BESS) cu baterii litiu-ion care asigură stocarea energiei la scară de utilitate care poate fi utilizată ca sursă de alimentare permanentă, ajutând clienţii să susţină rezilienţa operaţională, să evite taxele de consum în momentele de vârf şi să se bazeze mai mult pe resursele alternative de energie distribuită, cum ar fi panourile solare, turbinele eoliene şi celulele de combustibil cu hidrogen pentru a ajuta la reducerea emisiilor de carbon şi la menţinerea fiabilităţii. De asemenea, soluţia de microreţea a fost lansată la instalaţia Vertiv Delaware, Ohio, un centru de experienţă pentru clienţi, utilizând atât reţele solare, cât şi celulele de combustibil cu hidrogen ca surse alternative de energie care vor furniza energie pentru operaţiunile Vertiv şi vor funcţiona ca un banc de testare pentru a demonstra soluţia cu emisii reduse de carbon pentru clienţi, se menţionează în comunicat.

Introducerea Vertiv TimberMod, care prezintă lemnul masiv ca pe o componentă structurală cheie în loc de oţel pentru soluţiile de centre de date modulare prefabricate (PFM), oferind potenţialul de a minimiza epuizarea resurselor şi de a reduce amprenta de carbon a produsului în comparaţie cu alternativele din oţel.

Un ghid actualizat pentru sustenabilitatea centrului de date cu statistici actualizate şi alte informaţii relevante pentru a ajuta clienţii Vertiv şi alte părţi interesate.

O actualizare a eforturilor de eficienţă operaţională ale Vertiv de a urmări şi monitoriza impactul primar al companiei asupra mediului şi de a rafina procesele pentru a eficientiza colectarea de valori legate de emisiile de carbon, consumul de energie şi de apă, generarea şi reciclarea deşeurilor. Un exemplu notabil este sistemul de recuperare a apei din Monterrey, Mexic, care reduce dependenţa operaţiunii de alimentarea cu apă a oraşului prin colectarea apei de la unităţile de aer condiţionat utilizată pentru răcirea clădirii şi o transformă în apă utilizabilă în alte scopuri.

Exemple despre modul în care Vertiv are un impact în comunităţile pe care le deservim.

Un raport despre angajamentul Vertiv de a asigura integritatea lanţului de aprovizionare pentru a asigura conformitatea cu standardele de vârf din industrie pentru minerale responsabile, drepturile omului şi condiţiile de muncă, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb