VGP extinde spaţiile din VGP Park Braşov, pentru a răspunde cererii crescute de spaţii logistice

R.S.
Companii #Construcţii / 1 august

VGP extinde spaţiile din VGP Park Braşov, pentru a răspunde cererii crescute de spaţii logistice

VGP a început lucrările de construcţie pentru extinderea clădirii B din VGP Park Braşov. Această fază va adăuga 13.813 m² suplimentari la spaţiul existent de 20.920 m² deja închiriat, răspunzând astfel cererii crescânde de spaţii logistice moderne în regiune, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, din totalul de 13.813 m², 20,6% sunt deja închiriaţi, primul chiriaş urmând să ocupe spaţiul până la sfârşitul acestui an. Restul de 10.756 m² sunt disponibili pentru închiriere, oferind oportunităţi excelente pentru companiile care doresc să îşi extindă operaţiunile în zona Braşovului. Noua clădire va îndeplini standarde de înaltă calitate şi va fi eficientă din punct de vedere energetic, având ca obiectiv certificarea BREEAM Excellent.

VGP Park Braşov, dezvoltat pe o suprafaţă generoasă de aproximativ 320.000 m², oferă un potenţial total de 140.000 m² de spaţiu disponibil pentru închiriere. Cele trei clădiri deja livrate au o suprafaţă totală de 55.000 m².

VGP Park Braşov este situat strategic, având acces facil la principalele rute de transport, ceea ce îl face un punct nodal ideal pentru companiile din diverse sectoare, inclusiv logistică, producţie şi distribuţie. Parcul oferă facilităţi de ultimă generaţie, proiectate pentru a îndeplini cele mai stricte standarde de sustenabilitate şi eficienţă energetică. Într-un cadru urban în plină expansiune, Braşovul înregistrează cea mai rapidă creştere a portofoliului VGP din România, reflectând cererea crescută pentru construcţii de clasă A în proximitatea unităţilor de producţie din partea de vest a oraşului. Regiunea Braşovului devine tot mai atractivă pentru noi furnizori, beneficiind de o forţă de muncă bogată şi prezenţa companiilor de producţie şi distribuţie în dezvoltare rapidă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb