VICTOR PONTA: ''Orban ne îmbolnăveşte prin incompetenţa lui''

G.U.
Politică / 19 august 2020

''Orban ne îmbolnăveşte prin incompetenţa lui''

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat astăzi, la Constanţa, că alegerile locale trebuie foarte bine organizate pentru a preveni înmulţirea cazurilor de COVID-19, arătând că premierul Ludovic Orban manifestă "interes pentru partid în detrimentul sănătăţii cetăţenilor", conform Agerpres.

"El ştie ce se întâmplă. A văzut în Serbia ce s-a întâmplat când au fost alegeri, în Franţa, deci ştie şi ne omoară cu bună ştiinţă. Nu spun că alegerile trebuie amânate, dar trebuie să fie foarte bine organizate. În loc să ne spună cum să procedăm la alegeri, Ludovic Orban ia primari de la PSD. Orban ne îmbolnăveşte prin incompetenţa lui şi interesul pentru partid în detrimentul sănătăţii cetăţenilor", a declarat Victor Ponta.

În context, acesta a arătat că, pentru orice deces provocat de SARS-CoV-2 după 27 septembrie, ar trebui să îl mustre conştiinţa pe prim-ministru, pentru că a decis să organizeze alegerile locale în plină pandemie.

"Ce-i reproşez lui Ludovic Orban? Ai în faţă de luat nişte decizii, dar domnul Orban porneşte de la criteriul ce e bine pentru PNL. Totul e făcut în acest scop şi eu cred că îi va fi rău PNL şi se vor face de râs, inclusiv la Constanţa. Acum tot guvernul României lucrează pentru Orban. În acest moment ne-ar trebui un premier care să gestioneze pandemia, când şi cum se deschid şcolile şi ce facem cu firmele româneşti. Credeţi că se vor deschide şcolile? Vă spun eu că nu se vor deschide, potrivit normelor în vigoare publicate ieri", a mai spus Ponta.

Pe de altă parte, liderul Pro România a arătat că parlamentarii acestui partid vor vota moţiunea de cenzură la vedere, dacă va ajunge să fie supusă votului, el apreciind că în continuare ar fi de dorit un premier tehnocrat, până la organizarea alegerilor parlamentare.

Victor Ponta a participat, astăzi, la Constanţa, la evenimentul de lansare a candidaţilor partidului pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. nu este vorba de nici o incompetenta si nici de prostie . asta este o vrajeala prin care politicienii se acopera unii pe altii . intotdeauna dreapta a avut misiunea de a sabota Romania . nici psd nu-i mai breaz cu mult .

    1. Legenda spune ca trebuie ales raul cel cel mai mic. Cum PNL/USR iseamna raul cel mai mare, hotii cei mai obraznici, trebuie votati altii, oricare, adica hotii mai putin performanti.

    Pontacule, dosarul Colectiv treneaza. Incompetntule, vrei in politica? Tu, omul lui Sebastian Ghita? Iar vrei la guvernare?

    1. dreapta a facut in general mult mai mult bine tarii decat stanga. In ceea ce priveste ultimii 30 de ani, stanga (Frontul si ce a emanat din el - PSDRPRO-Romania>si alti sateliti- ALDE, etc.) au fost aproape tot timpul la butoanele conducerii Romaniei, si cred ca de aceea ne aflam pe ultimul loc intre tarile UE din toate p.d.v., deoarece stanga numai a furat si a aruncat praf in ochi saracilor si a incurajat nemunca in dauna dezvoltarii prin munca si investitii. Nu trebuie sa fi specialist ca sa observi realitatea de acum. Daca nu eram membri UE cu conducerea "inteleapta" a lui Iliescu. Nastase, Dragnea, Ponta et comp. nu eram departe de Moldova de peste Prut! Ar trebui sa va fie rusine, dar la cei care se nasc din comunisti aceasta trasatura lipseste cu desavarsire. Propaganda mincinoasa a fost slefuita de primii comunisti si ridicata la nivel de arta de nazisti, iar dupa ei aceasi comunisti au frizat pur si simplu realitatea cu fantasmagoriile propagate, realitate pe care o traim din pacate si astazi.

      un mare bine facut de dreapta a fost in 96-2000 cand inflatia era 150% si Romania a fost la un mm de a intra in faliment . nu mai bea de dimineata !

      Cea mai mare rata a inflatiei a fost in primul mandat al lui Iliescu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb