VICTOR PONTA, DESPRE DATORIA EXTERNĂ A ROMÂNIEI: "Aceştia sunt banii pe care i-au furat slugile lui Dragnea"

M.I.A.
Politică / 13 august 2019

Victor Ponta

Victor Ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, susţine că datoria publică a României, care a crescut în 2019 cu 4,25 de miliarde de euro, reprezintă "banii pe care i-au furat şi i-au prăpădit baronii, mafioţii, stăneştii şi olguţii, slugile răspopite ale lui Dragnea - toţi care o ţin de fire pe marioneta Veorica". Ponta afirmă că lucrurile nu vor rămâne aşa.

"Aceştia sunt banii pe care i-au furat şi i-au prăpădit baronii, mafioţii, stăneştii şi olguţii, slugile raspopite ale lui Dragnea - toţi care o ţin de fire pe marioneta Veorica! 4,25 miliarde de euro care vor fi plătiţi de români! Şi ei cred că scapă aşa??? Ei cred că îi aduc la guvernare pe PNL şi USR şi îşi văd liniştiţi de banii furaţi - să le dovedim că nu va fi aşa!", a scris, marţi, pe Facebook, Victor Ponta.

Liderul Pro România susţine că, în tot acest timp, "oamenii simpli, angajaţi, pensionari, oameni cu gândire şi nevoi de stânga, adevăraţii social democraţi din România, văd că în fiecare zi cresc toate preţurile, viaţă devine mai grea, săracii devin mai săraci şi baronii devin mai bogaţi şi mai aroganţi (cu toate rudele şi camarila lor)!"

"ProRomania va salva Stânga şi social democraţia în România - în primul rând trebuie însă să o salvăm de baroni, hoţi, analfabete şi sicofanti care le-au luat oamenilor tot ce aveau (inclusiv mândria de a fi social democrat)!", a mai scris Ponta.

Datoria externă totală a României a crescut cu 4,254 miliarde euro în primele 6 luni, la 103,671 miliarde euro, potrivit datelor publicate marţi de Banca Naţională a României (BNR).

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Banii au fost furati si cu acordul unora dintre membrii partidului tau si ai partidului ALDE cu care vrei sa te aliezi.

    Cei care au facilitat si sustinut hotia sunt la fel de vinovati. Astia nu te deranjeaza? 

    Acum toti dati vina pe Dragnea, de parca ar fi facut toate astea singur, fara complicitatea, sutinerea si vinovatia voastra. 

    Toti sunteti la fel de mizerabili, fara cinste, onoare si verticalitate.

    1. Cine putea sa - l contrazica pe dragnea ? A doua zi erai afara ! El hotarea tot in toate domeniile. S-a folosit de niste doamne , simple executante , chiar f simple

      Vai, dar ce scuza "onorabila"ai gasit - ca erau dati afara. Cu asta -au palat pe maini i acum unt curati i nevinovati.

      Hai a fim seriosi, nu toti suntem idioti in tara asta ca sa inghitim asa ceva. 

      Daca au ascultat de ordinele lui Dragnea, contrar crezului lor (aa vrei a spui, nu?) si al intereselor nationale ineamna ca sunt nite slugi de nimic, niste lasi si nu merita sa mai reprezinte poporul prin intermediul carierei politice. 

      Ai inteles cum stau lucrurile, istetule?

    Ponta este un dobitoc. Datoria / PIB este in scadere. Aceasta este singura metrica relevanta. Altfel si datoria Austriei creste in fiecare an. Si nu vine un mincinos ticalos precum Ponta sa minta ca un mizerabil.

    1. Maine merg sa-mi schimb ochelarii, sa vad si eu ca e f bine....e f bine ca ne imprumutam numai pt pensi si salari , intrebarea e pana cand ?

    O parte din bani sunt la Ponta si Sova luati prin contractele de la Turceni-Rovinari.

    Dupa ce STS-ul a supravegheat alegerile si au intrat in PE toate partidele sistemului, partidul democratic al lui Ponta a prins glas. Democratia lui Maior Liviu, Oprea Gabriel si Victor Viorel Ponta nu este si nu va fi niciodata pentru mine o optiune. Ponta si cand spune adevarul pare ca minte probabil pentru ca recita fara implicare niste lozinci care se adreseaza tintit retarzilor care il asculta.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb