VICTOR PONTA: "Opoziţia e destul de impotentă, aşteaptă că ne dă DNA-ul jos"

Valentin Busuioc
Politică / 21 martie 2015

Actualizare 19:18 Predoiu: "Ponta va da drumul subminării justiţiei"

În replică la acuzaţiile formulate de Victor Ponta, Cătălin Predoiu a scris, astăzi, pe Facebook, că premierul "va distruge echilibrele fiscal-bugetare" prin Codul Fiscal şi "va da drumul unei acţiuni de subminare a justiţiei".

Ministrul PDL al Justiţiei din guvernul Emil Boc a punctat: "Ponta continuă să ma atace cu lipsă de respect faţă de adevăr. E şi acesta un fel de avantaj pervers. Când eşti un mincinos consacrat şi ai obrazul atât de gros, nu-ţi mai pasă cât de mult minţi. Cel mai grav este că Ponta va crea două probleme majore României:

1. Va distruge echilibrele fiscal-bugetare printr-un foc Bengal pe care l-a botezat Cod Fiscal, despre care ŞTIE oficial că va produce un deficit bugetar riscant de mare şi

2. Va da drumul unei acţiuni majore de subminare a Justiţiei prin distrugerea cadrului legislativ şi atacarea instituţiilor anti-corupţie, vezi pregătirea de artilerie făcuta prin declaraţiile Severin Georgică-Tăriceanu.

Există totuşi o veste proastă şi pentru Ponta: SUA îşi trimit în România un Ambasador".

---

Actualizare 16:12 Ponta: "Predoiu nu poate fi premier decât dacă e doamna Bica lângă el"

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, că noul PNL este "tot PDL, cu o literă schimbată", şi că nu are viziune, iar Cătălin Predoiu nu poate să fie prim-ministru "decât dacă e doamna Bica lângă el, să îl înveţe ce să facă", relatează presa.

În opinia lui Ponta, reprezentanţii PNL "respectă o singură lege: legea junglei, cine e mai puternic, cine poate să ia mai mult, mai repede şi să scape".

"Avem în faţă tot PDL. I-au schimbat o literă - nu mai e PDL; e PNL. PDL-işii sunt tot pedelişti, îi ştim foarte bine, i-am bătut de atâtea ori şi o să îi mai batem, cu sprijinul oamenilor", a afirmat Ponta.

Liderul social-democrat şi-a îndemnat colegii: "Haideţi să spunem adevărul: doar noi avem viziune de guvernare, doar noi avem program de guvernare, nimeni nu ia în serios Opoziţia, pe doamna Gorghiu, pe domnul Blaga. Domnul Predoiu a fost ministru, nu poate fi premier decât dacă e doamna Bica lângă el, să îl înveţe ce să facă, că el nu făcea nimic singur".

---

Actuala putere are parte de o opoziţie "destul de impotentă", care aşteaptă că Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) va "da jos" guvernarea, iar la anul politicienii din opoziţie vor spera că va câştiga Iohannis alegerile în locul lor, a declarat astăzi prim-ministrul Victor Ponta, la Consiliul Naţional al PSD, transmit mass media.

Şeful Executivului a comentat: "În 2016, o să ne confruntăm cu o opoziţie (din nou o spun între noi, că sigur nu se dă la televizor) destul de impotentă. Întâi, au zis că vor face majoritate cu domnul Geoană şi cu domnul Vanghelie. A murit ideea. Acum, stau şi aşteaptă că o să ne dea DNA-ul jos de la guvernare şi o să vină ei. La anul, o să spere că o să câştige Klaus Iohannis alegerile parlamentare. Stimaţi colegi, avem de făcut un singur lucru: să le aducem aminte oamenilor ce au făcut PDL-iştii care azi se numesc PNL-işti atunci când au fost ei la guvernare şi cât de greu ne-a fost să îndreptăm toate relele lor. Şi atunci, vă spun sigur că oamenii vor vota cu mintea şi cu sufletul şi vor fi alături de noi".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cum vorbesti de funie in casa spinzuratului cum apar face-bucile la suprafata ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb