Videanu: "Nu ar fi niciun motiv să fiu remaniat"

F.A.
Ziarul BURSA #Politică / 23 aprilie 2010

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a declarat că, pe baza datelor, nu ar fi niciun fel de motiv pentru a fi remaniat, dar că doar primul ministru şi preşedintele României pot să ştie dacă va fi remaniat.

"Acest lucru poate să-l ştie primul-ministru şi preşedintele ţării. Pe baza datelor, nu ar fi niciun fel de motiv. Care ar fi logica, pentru că Ministerul Economiei a avut cea mai mare contribuţie la stoparea căderii economice", a precizat Videanu, citat de Mediafax, la întrebarea dacă va fi remaniat.

Adriean Videanu a explicat că sectorul energetic a fost cel care a dus la stoparea căderii economice, iar Ministerul Economiei a avut res-ponsabilitatea pentru sectoarele energie, gaz şi industrie şi fiecare "şi-a adus contribuţia importantă în stoparea căderii economice".

"Se poate vorbi de economie în ansamblu, din care fac parte şi agricultura şi altele. Dar responsabilitatea pe 2009 a Ministerului Economiei a fost cea mai performantă zonă a economiei", a adăugat Videanu.

Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, că preşedintele Traian Băsescu nu i-a solicitat, în discuţia de marţi de la Cotroceni, revocarea din funcţie a vreunui ministru, răs-punzând astfel unei întrebări a presei pe această temă.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Dle ministru Videanu va sugerez sa -i intrebati si pe altii din PDL. Seful de la Cotroceni nu va agreeaza cfm Agentia .Org din aceasta saptamana! Autorului acestei opinii ii este indiferent ce se va intampla cu partidul dvs in cel mult un an. In mod sigur va lua loc langa taranistii dlui Radu Sarbu et co. la groapa de gunoi a istoriei. Sine ira et studio, dle ministru Videanu!

    Dle ministru Videanu va sugerez sa -i intrebati si pe altii din PDL. Seful de la Cotroceni nu va agreeaza cfm Agentia .Org din aceasta saptamana! Autorului acestei opinii ii este indiferent ce se va intampla cu partidul dvs in cel mult un an. In mod sigur va lua loc langa taranistii dlui Radu Sarbu et co. la groapa de gunoi a istoriei. Sine ira et studio, dle ministru Videanu!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb