VIOLETA ALEXANDRU: "Vom lua o decizie cu privire la solicitarea de renumărare a voturilor în mai multe sectoare din Bucureşti"

J.P.
Politică / 29 septembrie 2020

"Vom lua o decizie cu privire la solicitarea de renumărare a voturilor în mai multe sectoare din Bucureşti"

Violeta Alexandru, Preşedintele PNL Bucureşti, a declarat că sunt "prea multe semne de întrebare" în legătură cu procesele verbale ale voturilor exprimate în secţii din sectoarele 1 şi 5.

"Prea multe semne de întrebare plecate de la procesele verbale din sectoarele 1 şi 5. Terminăm de verificat, în câteva minute, copiile PV de la secţiile de votare din sectorul 5. Verificăm tot - rezultate PNL la CL vs. CGMB şi candidat Primar.

Acelaşi lucru l-au făcut colegii mei de la sectorul 1. Celelalte organizaţii PNL din sectoare verifică. Apreciez foarte mult seriozitatea lor.

Vom trage o concluzie şi vom lua o decizie cu privire la solicitarea de renumărare a voturilor în mai multe sectoare din Bucureşti. Pentru mine este o chestiune obligatorie ca PNL Bucureşti să se asigure că rezultatul alegerilor exprimă, în mod corect, opţiunile alegătorilor din Bucureşti.

AEP, simt că vom avea o discuţie despre modul în care preşedinţii secţiilor de votare au fost instruiţi şi şi-au făcut treaba în alegerile locale din Capitală", a scris aceasta pe pagina personală de Facebook.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. S-a lucrat cu începători în secții iar aceștia au greșit la completarea proceselor verbale. E bine sa se facă o renumărare dar fara show-ul specific tâmpiților de la PNL și USR care văd fraude peste tot. Oamenii din secțiile de votare au stat de este 20 de ore cu masca FIAREI pe figura și au avut de numărat mii de buletine de vot.

    1. Moșule, lasă începătorii și “masca fiarei”, că mă faci sa râd. Acolo s-a furat, nu e nicio greșeala. N-are a face masca. PSD este disperat.

      Ma indoiesc ca s-a furat, Clotilde e nebuna.. nu-si pune nimeni curul la bataie in sectia de votare, plus ca sunt reprezentantii partidelor acolo.. daca se fura, nu racneau ca din gura de sarpe reprezentantii PNL si USR din sectii, nu venea politia direct acolo.

      Nu te lua dupa toti tampitii.. realitate este ca s-a lucrat, cum spuneam, cu carpa FIAREI pe figura si dupa 20j de ore de respirat greu, apar greselile..

      Ma mir ca n-a murit nimeni sufocat cu carpa la gura la aceste alegeri organizate de slugile FIAREI mondiale.  

      Depasesti orice limita.Esti adeptul/adepta teoriei conspiratiei.Ma intreb cine te manevreaza.

      Nu-l manevreaza nimeni ,stati linistiti. E un mascarici, maniac postac obsesivo-compulsiv, ce poate fi lesne prezentat ca exemplu pentru spitalele de neuropsihiatrie, recte nebun de legat.

      "FIARA" ce asculta muzica bizantina si bisericeasca, nostalgic al festivalului Crizantema de aur , ce ar putea fi tratat cu niste DEATH METAL, cu trupa Sepultura in mod special. 

      tampitilor alegerile au fost organizate de guv. PNL,fiecare partid au avut un reprezentant,sa intelegem ca au fost complici toti, de ce nu vrea sa se numere din nou, oare au ceva de ascuns

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb