VIORICA DĂNCILĂ, MESAJ PENTRU ROMÂNI:  "Judecaţi-i pe cei care vă cer votul în funcţie de ce au făcut pentru voi"

M.A.
Politică / 22 noiembrie 2019

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, le-a cerut, vineri, românilor să-i judece pe cei care vin şi le cer votul, în funcţie de ceea ce au făcut pentru ei în aceşti ani şi cât respect le-au arătat, informează Agerpres.

"Pentru că nu vom avea dezbaterea cerută, voi profita de acest moment pentru a transmite un mesaj din suflet pentru toţi românii. (...) Dragi români, alegeţi să-i judecaţi pe cei care vin şi vă cer votul în funcţie de ceea ce au făcut pentru voi în aceşti ani şi cât respect v-au arătat. Uitaţi-vă cât au muncit, cât v-au ascultat, cât au evoluat în timp aceşti candidaţi. Eu nu am aroganţa să vă promit că voi fi un preşedinte ideal, dar pot să vă promit, şi faptele sunt de partea mea, că voi munci mai mult decât au făcut-o toţi preşedinţii ultimilor 30 de ani în România", a spus Dăncilă într-o declaraţie pe care a susţinut-o la Palatul Parlamentului.

Dăncilă a adăugat că ea crede în familie şi Dumnezeu.

"Nu îmi este frică decât de Dumnezeu şi de faptul că aş putea să îi dezamăgesc pe români, dar nu îi voi dezamăgi. De aceea astăzi nu mă ascund şi nu fug. Pot merge în orice colţ al ţării să mă uit în ochii românilor, pentru că nu am luat niciodată o decizie împotriva lor şi cred în poporul roman şi în ţara noastră, pentru că eu am tricolorul în suflet. Sunt un bun român şi îmi iubesc ţara", a menţionat ea.

Preşedintele PSD le-a cerut celor nehotărâţi "încrederea şi votul pentru un mandat de muncă zi de zi, oră cu oră".

"Pentru medici şi profesori, pe care îi respect pentru munca lor şi promit că le voi rămâne aproape, îi voi sprijini în calitate de preşedinte, voi sprijini reforma pentru aceste două domenii de importanţă majoră pentru România - educaţia şi sănătatea. Pentru pensionari, care ştiu cât respect le port, că sunt un om care le înţelege nevoile şi drepturile şi care a susţinut întotdeauna creşterea pensiilor pentru un trai decent. Pentru femei şi pentru mame, alături de care am fost întotdeauna şi pentru care voi lupta necondiţionat, pentru că sunt de-a lor şi le înţeleg. Ştiu ce înseamnă să fii femeie. Pentru antreprenorii români, în care cred şi pe care îi voi sprijini să devină unul dintre principalele motoare ale ţării şi să ajungă pe pieţele internaţionale", a afirmat candidatul PSD.

Aceasta a mai spus că nu este suficient să le spui românilor din Diaspora să vină acasă, "trebuie să dăm dovadă de responsabilitate şi să luăm măsuri pentru a le crea condiţii asemănătoare cu ţările în care au plecat".

"Trebuie să ştie că cei care ocupă funcţii de conducere în statul român iau măsuri bune pentru familiile lor, pentru comunităţile din România. Trebuie să ştie că cei care au aceste pârghii iau măsuri pentru salarii mai bune, pentru pensii mai bune, pentru părinţii şi bunicii lor, pentru dezvoltarea României. Cred că toate aceste lucruri sunt importante pentru ei. Ei nu sunt nişte cifre, nu sunt cei 4 milioane de români care au plecat, sunt cei 4 milioane de români pentru care trebuie să facem ceva ca ei să se întoarcă acasă", a mai spus Dăncilă.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Sa judecam varza pe care o denumim dupa fosta prim-ministru: VIORICA

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb