Visa renovează un skatepark din Bucureşti

Comunicate de presă / 22 iulie

Visa renovează un skatepark din Bucureşti

Visa anunţă renovarea skatepark-ului şi a terenurilor de streetball din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău), susţinând cele două sporturi care vor fi reprezentate şi la Jocurile Olimpice de la Paris din această vară. Campania #PrezentLaSport încurajează tinerii să integreze mişcarea şi obiceiurile sănătoase în rutina de zi cu zi şi să facă din sport un stil de viaţă.

Visa este partener global al Jocurilor Olimpice încă din anul 1986, fiind totodată şi primul partener global al Comitetului Paralimpic Internaţional în urmă cu două decenii. Anul acesta, sub mesajul Step up your game, Visa aduce mai aproape spiritul Jocurilor Olimpice şi Paralimpice care se aliniază misiunii sale de a susţine pe toată lumea şi oferă tinerilor din România şansa de a se uni prin sport pentru a atinge un scop comun:

"Prin intermediul parteneriatului cu Jocurile Olimpice şi Paralimpice ne propunem să aducem un impact pozitiv şi să deschidem uşi către o experienţă sportivă captivantă pentru tineri. Sportul reprezintă o modalitate de a ne dezvolta, de a ne conecta social, dar şi de a ne depăşi limitele. Astfel, vrem ca fiecare tânăr care răspunde provocării #PrezentLaSport să se simtă parte a unei comunităţi puternice. Prin această iniţiativă Visa îşi doreşte să transforme în realitate visurile îndrăzneţe ale tinerilor în materie de sport şi să le ofere un spaţiu care să le permită practicarea activităţilor sportive cu care aceştia rezonează", a spus Aura Toma, Head of Marketing România, Bulgaria, Slovenia şi Croaţia în cadrul Visa.

Ambasadorii campaniei sunt Alexia şi Aris Eram care au lansat în luna iulie provocarea de a face sport cu adevărat, indiferent de activitatea sportivă preferată, antrenând publicul din online într-o adevărată competiţie. Premiul cel mare este unul pentru comunitate: un skatepark şi terenuri de streetball reamenajate unde tinerii pasionaţi vor putea să îşi exerseze sportul preferat.

"Suntem extrem de entuziasmaţi că ne-am alăturat campaniei Visa cu ocazia Jocurilor Olimpice şi Paralimpice Paris 2024, contribuind împreună la o schimbare pozitivă prin intermediul sportului. Suntem siguri că mulţi tineri din Bucureşti şi nu numai se vor bucura de noul spaţiu modern în urma renovării skatepark-ului şi a terenurilor de streetball, de aceea am invitat comunitatea din online să participe prin cât mai multă mişcare." - au declarat Alexia şi Aris Eram.

Proiectul implică lucrări de reconstrucţie şi reabilitare a celor 4 rampe de skateboard din zona Herăstrău, precum şi reamenajarea celor trei terenuri de streetball profesional de 550 mp care vor putea susţine în viitor organizarea competiţiilor de streetbasket. Terenurile renovate vor putea găzdui zilnic zeci de jucători la cele 3 panouri şi zeci de echipe săptămânal. Reamenajarea spaţiilor urmează să fie finalizată în această toamnă.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb