Vola.ro a asistat peste 1.000 pasageri în reprogramarea sau anularea zborului

C.B.
Companii / 9 martie 2020

Claudia Tocilă

Claudia Tocilă

Vola.ro a asistat peste 1.000 de pasageri să se adapteze schimbărilor şi anulărilor de zboruri din ultima perioadă şi a recuperat pentru aceştia peste 50.000 de euro de la companiile aeriene, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Cele peste 40 de persoane ce formează echipa de Customer Care Vola.ro lucrează non stop la soluţionarea şi lămurirea tuturor pasagerilor care sunt în situaţia unor zboruri spre regiunile aflate în carantina din Italia sau au semne de întrebare cu privire la călătoriile ulterioare.

Claudia Tocilă, Marketing Manager Vola.ro, a declarat: "Aeroporturile din Italia sunt printre cele mai căutate şi tranzitate de pasagerii români. Fie că mergeau în Italia pentru a-şi petrece vacanţă, fie că mergeau acolo la muncă sau la studii, închiderea traficului aerian cu Italia afectează şi foarte mulţi români. Ca în fiecare situaţie de genul acesta întreaga echipă Vola.ro face eforturi imense pentru a informa şi pentru a asista pe cât posibil toţi turiştii care urmează să călătorească în perioada următoare. Este un volum de muncă foarte mare pentru care am dedicat peste 40 de colegi, cu programul de muncă non stop, ca de obicei. Volumul întrebărilor primite este cu 70% mai mare faţă de restul anului. Diferenţa dintre un bilet de avion rezervat direct pe website-ul companiei aeriene şi un bilet de avion rezervat prin Vola.ro este că avem resursele să comunicăm mai transparent, mai rapid şi să susţinem astfel de perioade de incertitudine."

Pentru românii care aveau programate călătorii în zonele carantinate şi cu zboruri anulate, echipa Vola.ro îi va asista în recuperarea contravalorii biletului de avion sau în reprogramarea gratuită a călătoriei.

Pentru românii care au programate zboruri în alte destinaţii, dar care nu îşi doresc să mai călătorească, echipa Vola.ro ii poate ajută să îşi reprogrameze zborul, în limita termenilor şi condiţiilor specifici fiecărui bilet de avion. Sunt companii aeriene care permit gratuit reprogramarea zborului până la o anumită dată, în special pentru zborurile rezervate în luna Februarie şi în prima săptămâna a lunii Martie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb