VOLODIMIR ZELENKSI: "În Donbas, este adunată puterea maximă de luptă a armatei ruse"

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 31 mai 2022

"În Donbas, este adunată puterea maximă de luptă a armatei ruse"

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski afirmă, în mesajul oficial transmis zilnic poporului că în Donbas, este adunată puterea maximă de luptă a armatei ruse, iar lupta pentru regiunea Herson continuă, informează news.ro.

Preşedintele ucrainean mai anunţă că jurnalistul francez Frederic Leclerc-Imhoff a fost ucis de bombardamente, în regiunea Lugansk, după ce ocupanţii au tras într-o maşină care urmărea localnicii.

"Situaţia din Donbas rămâne extrem de dificilă. Armata rusă încearcă să adune forţe în anumite zone pentru a pune din ce în ce mai multă presiune asupra apărătorilor noştri. Acolo, în Donbas, este adunată puterea maximă de luptă a armatei ruse", a transmis preşedintele Ucrainei.

"Severodoneţk, Lysychansk, Bakhmut, Avdiivka, Kurakhove, Slovyansk şi alte câteva aşezări rămân ţinte cheie pentru ocupanţii în această direcţie", mai spune el în mesaj.

Volodimir Zelenski spune că este recunoscător tuturor militarilor ucraineni care, în ciuda avantajului tehnic şi uneori cantitativ al ocupanţilor, ţin eroic apărarea.

"Astăzi, trupele ruse au bombardat din nou Harkivul. Teritoriul regiunii noastre Sumy a fost, de asemenea, bombardat peste graniţa dintre Ucraina şi Rusia. Lupta pentru regiunea Herson continuă. Pas cu pas, ne eliberăm pământul şi ne apropiem treptat de punctul în care Rusia va trebui să depună armele, să-şi număre toţi morţii", mai spune Zelenski.

Preşedintele ucrainean mai spune că luni, în regiunea Lugansk, ocupanţii au întrerupt evacuarea din zonele de ostilităţi trăgând într-o maşină care urmărea localnicii. Jurnalistul francez Frederic Leclerc-Imhoff a fost ucis de bombardamente. A lucrat pentru postul de televiziune francez BFM TV.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. A INNEBUNIT DE TOT , PITICUL , BAI FRATE , BAI !!! CICA : RUSIA V-A TREBUI SA DEPUNA ARMELE !!! ADICA SA SE PREDEA ??? CUI , SA SE PREDEA ??? LUI ??? SE CREDE DE PE ACUM , NAPOLEON ??? RUSIA CA IMPERIU , NU S-A PREDAT NIMANUI , NICIODATA !!! DE CE I S-AR PREDA UN IMPERIU , TOCMAI LUI ??? SPALA-TE PE OCHI , VOLODEA !!! CU APA CRISTALINA SI A NAIBII DE RECE !!! LUMEA TOT ZICE DE PROPAGANDA KREMLIN-ului , DAR ASTA ESTE SI MAI SII !!!!!!!!!!!!

    1. Domnule Staty,nu mai traiti in trecut care nu-i trecut!Traiti in viitor:,,Va trebui,,!Aceasta este forma corecta,cred ca pe profesoara de limba romana ati detestat-o.

    Cand o sa receptionati atacul a peste 150 - 200 de bombardiere rusesti intr-o zi, o sa intelegeti "puterea armatei ruse".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb