VOLODIMIR ZELENSKI: "Ucraina trebuie să înfrunte realitatea şi să discute cu Putin"

G.D.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 27 mai 2022

"Ucraina trebuie să înfrunte realitatea şi să discute cu Putin"

Ucraina nu este nerăbdătoare să discute cu preşedintele rus Vladimir Putin, dar trebuie să înfrunte realitatea că acest lucru va fi necesar pentru a se pune capăt războiului, a susţinut astăzi preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, citat de Reuters, potrivit Agerpres.

''Există lucruri de discutat cu liderul rus. Nu spun că oamenii sunt nerăbdători să vorbească cu el, dar trebuie să înfruntăm realitatea de a supravieţui'', a declarat Zelenski în intervenţia sa din cadrul unei conferinţe organizate de un think-tank indonezian.

''Ceea ce vrem de la această întâlnire... Ne vrem vieţile înapoi. Vrem să recuperăm viaţa unei ţări suverane în interiorul propriului său teritoriu'', a spus şeful statului ucrainean.

El a adăugat că Rusia nu pare să fie pregătită deocamdată pentru convorbiri de pace serioase.

De partea sa, Kremlinul a învinovăţit astăzi Ucraina pentru faptul că tratativele de pace între cele două ţări sunt îngheţate, afirmând că este neclar ce doreşte Kievul.

''Conducerea ucraineană face în mod constant declaraţii contradictorii. Acest lucru nu ne permite să înţelegem complet ceea ce doreşte partea ucraineană'', a spus purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov.

Pe 24 februarie, Rusia a lansat o agresiune militară neprovocată şi nejustificată împotriva Ucrainei, Moscova susţinând că este vorba despre o ''operaţiune militară specială de denazificare'' a ţării vecine şi de protejare a comunităţii rusofone din estul Ucrainei.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Ukraina este kaput....

    1. Revino-ti...

      si russii mor de plictis...

    Te trezești cam greu.

    Aha, dupa ce actorasul evreu a sustinut intruna ca ucrainienii ii bat pe rusi pe unde-i prind si ca n-are ce discuta cu Putin, doar daca rusii pleaca de bunavoie din toata Ucraina si pe deasupra le cedeaza si Crimeea, acum cand situatia militara si economica e groasa rau pt regimul sau, Zelica nu mai zice ”nu”, fiind gata sa se intalneasca cu Putin pt binele regimului sau(in nici un caz al ucrainienilor), desi nu stiu ce ar putea negocia cu Putin, pt ca el nu vrea sa cedeze absolut nimic! Se pare ca de la atata Slava a ramas doar cu o Epava!

    ..." trebuie să înfruntăm realitatea de a supravieţui'' Acestea sunt "vorbe mari" care au fost o "realitate" si inainte de 24 februarie, cand Rusia ...

    Rusia stalinista, Rusia comunista, a lui Hrusciov, a lui Brejnev, Rusia mereu agresiva rapace, Rusia de astazi a lui Putin, nu au fost si nu este vesnica si poporul Ucrainei putea sa nu treaca prin aceste tragedii daca inainte de 24 ferbuarie ati fi inteles si " infruntat realitatea de a supravietuii.  

    Ucraina o sa piardea probabil Donbas, Lugansk, Odessa, Crimeea si ... Rusia le va stapanii ... ani. Dar ele se vor intoarce candva iar la patria mama a celor care locuiesc acolo, Ucraina. Si atunci ce rost au avut jertfele omenesti, ce rost a avut moartea acelor militari, tineri si copiii de acolo?

    Ca daca infruntati realitatea de a supravietuii atunci, inainte de 24 februarie...ei traiau.  

    1. nu cunosc istoria ucrainri dar au spus că Stalin a înzestrat ucraina cu niste teritorii ,poate Dombasul,Odessa,Lungaskul,Crim eea sau întors la patria mama,așa cum si noi ar trebui să ne luăm teritoriile inapoi de la ucrainieni ca nu au știut să respecte minoritatile

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb