Vulcan ţinteşte încă un contract în Kuwait

C.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 19 decembrie 2012

Vulcan S.A. se află în faza de precalificare pentru o nouă licitaţie privind producerea şi livrarea a peste 1300 de unităţi de pompare organizată de Kuwait Oil Company pentru 2013, potrivit unui comunicat al companiei.

Vulcan, membră a grupului Tender, finalizează în aceste zile şi va începe livrarea ultimelor 15 unităţi de pompare din primul lot destinat Kuwait Oil Company (K.O.C.), în valoare de 12 milioane lei. Producţia celui de-al doilea lot destinat companiei din Kuwait, de circa 20 de milioa-ne de lei, va începe în perioada imediat următoare şi va fi livrat până în luna septembrie 2013.

Contractul general cu K.O.C. prevede producţia unui număr de 210 unităţi de pompare în 5 ani şi asigurarea de servicii integrate la pompă (instalare şi mentenanţă), valoarea totală a acestuia ridicându-se la 105 milioane de euro.

Dificultăţi privind asigurarea capitalului de lucru

Cu toate că portofoliul de contracte este în creştere, iar nivelul comenzilor asigură o încărcare a producţiei de 120%, Vulcan S.A. se confruntă cu dificultăţi în asigurarea capitalului de lucru, care ar putea atrage, implicit, nerespectarea termenelor contractuale, mai arată reprezentanţii companiei: "De aceea, accentul pe termen scurt este pus pe atragerea finanţărilor necesare derulării contractelor, dar mai ales pentru aplicarea planului de măsuri necesar optimizării costurilor prin reorganizare şi restructurare".

Potrivit Vulcan, în această lună şi în primul trimestru al anului viitor vor fi finalizate contracte în valoare de 26 de milioane de lei, aflate acum în producţie pentru clienţi ca: Aalborg DK, Vyncke Belgia, Walter Tosto din Italia, Alstom (proiectul Rovinari) şi Black Sea Power Generation Dubai.

Tot în primul trimestru al anului viitor vor demara proiecte noi, de pes-te 70 milioane lei, cu Bertsch Austria, Azomures, BBS Germania, Black Sea PG Dubai şi Standard Kessel din Germania. În 2013 va începe, de asemenea, producţia şi livrarea de unităţi de pompare pentru companiile Petrom şi Petrofac, în valoare de aproximativ 35 de milioane lei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. de aceea aceasta veste placuta o sa incante urechile celor care vor cu adevarat sa-si protejeze numerarul investind in concerne cu substanta. BUKARESTER VULKAN INDUSTRIES (BVI). Pe Internet deja sunt referinte de la clienti germani, care pot cantari foarte mult in luarea unei decizii si cel mai important lucru ajuta Romania sa fie perceputa din nou ca o natiune in care inca mai avem resurse ingineresti. Joi incercam sa facem o mica promotie, sa vedem cum suntem perceputi :-) Cu firma de talia Vulcan putem din nou sa privim interlocutorii nostri la inaltimea ochilor. BRAVOOOOOO!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb