"Whirlpool" aduce în ţara noastră gama de produse electrocasnice încorporabile "Progressive"

Ancuţa Stanciu
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 7 iulie 2004

"Whirlpool" lansează în ţara noastră colecţia "Progressive", noua linie de produse încorporabile, care include cuptoare tradiţionale, cuptoare cu microunde, hote, plite şi maşini de spălat vase. Materialele folosite cu preponderenţă în noua gamă sînt sticla şi inoxul, materiale care conferă liniei Progressive un stil curat, avangardist şi, nu în ultimul rînd, funcţional. Liniile orizontale care definesc stilul gamei Progressive se regăsesc şi în elementele de detaliu precum mînerele sau geamurile uşilor cuptoarelor. Stilul unitar şi modular permite utilizatorilor să realizeze diferite combinaţii, în funcţie de spaţiul disponibil, conformaţia bucătăriei şi mobilierul dorit.

Noul cuptor încorporabil cu program de asistenţă permite utilizatorilor să "comunice" cu cuptorul, prin intermediul unui ecran cu cristale lichide şi afişaj text. Noul meniu inteligent sugerează funcţiile, temperatura şi timpul de gătire optime pentru orice reţetă. De asemenea, programul de asistenţă ajută utilizatorul în timpul gătirii, arătîndu-i cînd trebuie introdusă mîncarea în cuptor, cînd trebuie întoarsă şi cînd este cuptorul fierbinte. Mai mult, programul are 50 de reţete presetate şi poate memora 10 dintre reţetele favorite ale utilizatorilor. Cuptorul are, de asemenea, auto-curăţare catalitică.

Cuptorul cu microunde Twin este astfel conceput încît să încapă într-o nişă, deasupra unui cuptor tradiţional încorporabil, ceea ce permite utilizarea la maximum a spaţiului. Butoanele sale sunt aşezate deasupra uşii, ca la un cuptor tradiţional, pentru a simplifica utilizarea, iar uşa cuptorului se deschide de sus în jos, transformîndu-se într-o suprafaţă de lucru utilă atunci cînd se prepară mîncarea. Capacitatea cuptorului Twin este de 40 de litri, iar platoul său rotativ din interior, cu un diametru de 40 de centimetri, este cel mai mare de pe piaţă în acest moment. Plitele Progressive Easytronic, realizate din sticlă şi ceramică, sunt plitele pe gaz cu cea mai rapidă aprindere de pe piaţă. Cu un dispozitiv de programare digital Whirlpool, plitele Easytronic ajută la cronometrarea precisă a gătitului. O dată stabilit timpul de gătire, arzătorul va funcţiona exact atît cît este programat şi se va opri automat. Fiecare dintre cele patru arzătoare poate fi programat separat.

Hota Touch Control, activată printr-o simplă apăsare, ţine utilizatorii informaţi cu privire la nivelul de absorbţie şi de saturaţie a filtrelor şi oferă posibilitatea programării duratei de funcţionare. Maşina de spălat vase Dish Drawer este un echipament ergonomic şi versatil, cu două sertare, care permite utilizatorului să varieze încărcătura de spălare după cum doreşte. De exemplu, un utilizator poate alege să încarce un singur sertar cu oale şi tigăi sau să le încarce pe ambele, separînd vasele delicate de cele mai murdare şi mai mari. Sertarele pot fi aranjate conform dorinţelor utilizatorului şi spaţiului disponibil: unul deasupra altuia sau unul lîngă altul. Dotată cu funcţia Multizone, maşina de spălat vase Whirlpool Dish Drawer dispune de trei braţe de stropire, care produc cinci jeturi de stropire la nivele diferite, fapt care asigură o curăţare eficientă şi rapidă.

Whirlpool Europe este o subsidiară a Whirlpool Corporation. Cu o cifră de afaceri anuală de aproximativ 12 miliarde de dolari, 60.000 de angajaţi şi aproape 50 de centre de producţie şi cercetare, Whirlpool Corporation este liderul mondial în fabricarea şi comercializarea echipamentelor de uz casnic. Avînd sediul în Benton Harbor, Michigan, SUA, compania produce în 13 ţări şi comercializează în mai mult de 170 de ţări produse sub 12 mărci. Centrul de operaţiuni europene al Whirlpool se află în Italia, la Comerio.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb