Winkler, nemulţumit de promovarea parcului industrial din Hunedoara

Ziarul BURSA #Companii / 4 iulie 2006

Ministrul delegat pentru comerţ, Iuliu Winkler, s-a arătat, ieri, nemulţumit de modul în care este promovat parcul industrial din Hunedoara. Oficialul a afirmat, într-o conferinţă de presă organizată la Deva, că a solicitat în urmă cu o jumătate de an un CD de prezentare al parcului industrial, dar nu a primit materialul cerut.

"Dacă un ministru nu poate primi, după şase luni, un CD de prezentare, atunci poate că autoritatea locală nu doreşte promovarea parcului industrial", a afirmat ministrul delegat pentru comerţ, citat de Rompres.

El a arătat că parcurile industriale trebuie văzute ca un concept ce susţine mediul de afaceri local şi atrage investiţii prin acordarea de stimulente de către consiliile locale. "În România au fost înfiinţate 38 de parcuri industriale, dar cele care funcţionează pe teritoriul unor foste mari combinate nu s-au dovedit eficiente", a adăugat Iuliu Winkler. Parcul industrial este amplasat în municipiul Hunedoara, la 15 kilometri distanţă de un alt municipiu relativ mare, Deva, care are 70.000 de locuitori. Suprafaţa parcului este de 193.000 de metri pătraţi, împărţită în 26 de parcele cu suprafeţe cuprinse între 2.500 şi 10.000 de metri pătraţi. Parcelele se vor concesiona pe o perioadă de până la 49 de ani sau se vor vinde investitorilor. Accesul în parc se face direct din drumul naţional Hunedoara - Deva. Parcul dispune de utilităţi complete pentru orice tip de investiţie industrială, respectiv energie electrică, gaze naturale, apă potabilă, cana-lizare, drenaj natural, comunicaţii prin cablu, drumuri, parcări, mijloace de protecţie şi dotări pentru stingere incendii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb