Wizz Air - una dintre cele mai tinere flote aeriene din lume

M.A.
Companii / 27 august 2019

Wizz Air - una dintre cele mai tinere flote aeriene din lume

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cel mai mare transportor low-cost din Europa Centrală şi de Est deţine una dintre cele mai tinere flote aeriene din lume, conform celor mai recente cifre ale furnizorului de informaţii aeriene elveţiene CH-AVIATION.

Dintre transportatorii cu cel puţin 100 de aeronave, flota Wizz Air are una dintre cele mai mici vârste medii ale aeronavelor de 5,43 ani, situându-se pe primul loc în topul companiilor aeriene low cost.

Flota subsidiarei din Marea Britanie, Wizz Air UK - care cuprinde în prezent 11 aeronave - este a doua cea mai tânără din lume, cu o vârstă medie a aeronavelor de doar 0,95 ani.

Flota tânără şi modernă a Wizz Air a jucat un rol-cheie în nominalizarea companiei noastre în Top 10 cei mai buni operatori aerieni low-cost de către singura agenţie de rating a siguranţei şi serviciilor aeriene, AirlineRatings.com.

Wizz Air a recepţionat primul avion Airbus A321neo la începutul acestui an la baza sa din Budapesta, iar încă 5 s-au alăturat flotei companiei aeriene începând cu luna martie. Compania aeriană va avea 274 dintre cele mai eficiente aeronave cu un singur culoar din lume, inclusiv 20 de aeronave Airbus A321XLR.

A321neo oferă avantaje semnificative pentru mediu, cu o reducere de aproape 50% a amprentei zgomotului în comparaţie cu aeronavele de generaţie anterioară, împreună cu o reducere a emisiilor de oxid de azot cu 50%.

Diederik Pen, Executive Vice President şi Chief Operating Officer al Wizz Air Holding, a declarat: "Întrucât siguranţa pasagerilor noştri a fost întotdeauna prioritatea noastră numărul unu, ne-am păstrat flota bine întreţinută, tânără şi modernă, prin livrarea constantă a aeronavelor noi în ultimii ani. Suntem încântaţi că flota Wizz Air se mândreşte cu una dintre cele mai mici vârste medii ale aeronavelor, nu numai în Europa, ci şi la nivel mondial, ceea ce ne permite, împreună cu echipajul nostru bine instruit, să oferim servicii de înaltă calitate şi sigure pentru pasagerii noştri - reducând concomitent amprenta de mediu pe kilometru pasager prin adăugarea constantă de aeronave Airbus A321neo ultra eficiente la flota noastră".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb