XTB oferă câte o acţiune gratuită fiecărui client nou pentru un început bun

G.D.
Piaţa de Capital / 9 ianuarie 2023

Omar Arnaout, CEO XTB

Omar Arnaout, CEO XTB

XTB, o platformă care oferă posibilitatea de a investi în peste 5.500 de instrumente financiare la nivel mondial, inclusiv acţiuni şi ETF-uri, accelerează creşterea, conform unui comunicat remis redacţiei. Fintech-ul global lansează campania "O acţiune gratuită pentru un început bun" pentru a încuraja, respectiv creşte, popularitatea şi importanţa cunoştinţelor despre investiţiile în instrumente financiare.

Potrivit sursei citate, orice client nou care deschide un cont la XTB începând cu 9 ianuarie, ora 8:00, acceptă termenii şi condiţiile promoţiei şi face o depunere, va primi o acţiune gratuită.

Promovarea va fi susţinută de o campanie intensă de marketing, ce va consta în videoclipuri publicitare cu vedete sportive mondiale - campionii artelor marţiale mixte Joanna Jêdrzejczyk şi Jiøí Prochazka, precum şi o campanie online cu luptătorul MMA Conor McGregor, toţi fiind ambasadori de brand pentru XTB.

Videoclipul campaniei va fi difuzat pe canalele TV de top, radio şi social media.

,,Dezvoltarea tehnologică face ca investiţiile să devină din ce în ce mai accesibile şi mai răspândite. Prin educaţie şi promovare constantă, încurajăm clienţii individuali care îşi investesc banii să folosească tehnologia care le permite să-şi gestioneze investiţiile uşor şi intuitiv", a declarat Omar Arnaout, CEO XTB.

În primele trei trimestre ale anului 2022, XTB a obţinut un profit net de 753 milioane de lei, de patru ori mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului precedent. Numărul total de clienţi a depăşit 581.000 până în prezent, iar numărul de conturi active se ridică la 152.000.

O astfel de creştere a fost posibilă datorită dezvoltării intense a funcţionalităţii aplicaţiei emblematice XTB - xStation, precum şi a creşterii numărului de instrumente financiare oferite, dar şi a campaniilor active de marketing, susţinute de ambasadorii XTB, vedete sportive de renume mondial, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb