ZIARUL "BURSA" A SEMNALAT CONFLICTUL; ASF L-A ELIMINAT Adriana Tănăsoiu a lucrat la ASF mai puţin de o lună

ADINA ARDELEANU
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 19 august 2015

Adriana Tănăsoiu a lucrat la ASF mai puţin de o lună

Adriana Tănăsoiu, fostul director general al Depozitarului Central, nu mai lucrează, în prezent, la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), la mai puţin de o lună de când fusese angajată pe o funcţie din zona de execuţie, potrivit unor surse din piaţă.

Ziarul "BURSA" a anunţat, în ediţia din 20 iulie, recrutarea Adrianei Tănăsoiu de către ASF în cadrul Direcţiei IT, pe o perioadă de un an, conform unor surse din piaţă, care ne-au spus că aceasta avea să se ocupe de proiecte de infrastructură, adică de relaţia cu Depozitarul Central, de unde fusese revocată în noiembrie 2014, în urma unei evaluări.

Atunci, ASF nu a răspuns solicitării ziarului "BURSA" să ofere informaţii despre angajarea Adrianei Tănăsoiu.

Acum, reprezentanţii ASF ne-au transmis sec: "Adriana Tănăsoiu nu este angajată ASF".

Se pare că ASF a rezolvat situaţia "pe şest" şi vrea să ofere cât mai puţine detalii, după ce decizia de angajare a fostului director de la Depozitar a stârnit surprindere în piaţă, în contextul în care Adriana Tănăsoiu are procese în derulare atât cu Depozitarul Central, cât şi cu însăşi ASF.

Aceasta a dat în judecată ASF, dorind să obţină anularea amenzii pe care i-o aplicase Autoritatea, în martie 2014, în legătură cu scandalul Harinvest, dosarul urmând să se judece la Curtea de Apel, pe 6 octombrie.

De asemenea, Tănăsoiu are proces cu Depozitarul Central, cerând Tribunalului Bucureşti să anuleze o decizie a Consiliului de Administraţie (CA), prin care fusese sancţionată.

Contractul de mandat al directorului general al Depozitarului Central a fost reziliat de Consiliul de Administraţie, în noiembrie 2014, principalele motive fiind: nerespectarea obligaţiilor din contractul de mandat cu privire la loialitate, confidenţialitate, bună-conduită, precum şi modul în care a fost gestionat circuitul unor documente interne fără caracter public. Adriana Tănăsoiu nu a putut fi contactată pentru declaraţii.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Bravo "Bursa"! Adriana Tanasoiu nu avea ce sa caute acolo, sa mearga in privat.

    Si cu praduirea Harinvest cum ramane??? Au furat actiunile investitorilor sa refaca Fondul de Garantare!!!!! Si ASF i-a lasat sa o faca! Ce "reglementare" mai e si asta???

    1. Magaria de la Harinvest nu se putea face fara ajutorul, complicitatea si prostia celor supravegheati de ursache . DC si BVB au sesizat catre asf ca la harinvest se intampla lucruri suspecte dar asf nu a facut nimic. Cand sa spart BUBA asf a trecut intocmai ca la cazul petromidia la masluirea probelor si musamalizarea cazului . Si cum escrocii se inteleg intre ei polonezul si DC au lasat-o moale de tot cu sesizarea din timp catre asf care arata clar cine este de fapt pricipalul vinovat de ceea ce sa intamplat pe o piata reglementata si supravegheata de asf, si au obtinut de la asf tacere in cazul cumparari prin interpusi de catre ca bvb de actiuni la bvb -respectiv struto-camila de care vorbea CA de la BVB cu directorul care nu este angajat s.a.m.d. . Mai nou cu listarea companiilor in insolventa iarasi se inteleg de minune bvb si asf !

      HOTIE pe fata cu ajutorul ASF-ului care probabil ia promis Adrianei ceva in schimbul tacerii (OMERTA ca la mafioti) ! Probabil Adriana ar trebui sa mearga la DIICOT si sa sparga BUBOIUL asf-dc-bvb si toata piata ar avea de castigat mai ales FCI care plateste oalele sparte cu banii investitorilor stransi de "brokerii cinstiti" !  

    Bravo..asa da..dar paiata cat mai sta acolo?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb