Zitec a obţinut certificările CREST şi Auditor de Securitate NIS

V.G.
Companii / 13 decembrie 2022

Zitec a obţinut certificările CREST şi Auditor de Securitate NIS

Zitec specializat în dezvoltarea de soluţii şi servicii de transformare digitală, a obţinut certificările CREST şi Auditor de Securitate NIS, arată un comunicat de presă transmis redacţiei.

Potrivit sursei citate, cele două certificări reflectă angajamentul continuu al Zitec de a furniza servicii de securitate cibernetică de cea mai înaltă calitate, dovedind expertiza şi competenţa echipei. Prin aceste acreditări, Zitec îşi consolidează oferta de servicii pentru clienţii săi: atestarea de auditor de securitate cibernetică de către DNSC le permite să efectueze audituri de securitate cibernetică în conformitate cu directiva NIS şi să evalueze securitatea reţelelor şi a sistemelor IT ale operatorilor de servicii esenţiale (ESO) şi ale furnizorilor de servicii digitale (DSP), în timp ce acreditarea CREST confirmă faptul că serviciile lor de pentesting sunt efectuate la cele mai înalte standarde de calitate.

Directiva NIS este primul act legislativ al UE privind securitatea cibernetică, care vizează atingerea unui nivel comun ridicat de securitate cibernetică în întregul spaţiu comunitar. Pe fondul creşterii numărului de atacuri cibernetice, Comisia a extins în luna noiembrie a acestui an domeniul de aplicare al NIS prin NIS2, care introduce măsuri de supraveghere şi cerinţe de conformitate mai stricte.

"Zitec este acum în măsură să demonstreze că serviciile sale de pentesting au fost validate la cele mai înalte standarde, trecând cu succes prin procesul riguros de acreditare CREST, care acoperă procesele de afaceri, securitatea datelor şi metodologiile de testare. Felicitări pentru această realizare", a declarat Rowland Johnson, preşedintele CREST.

Acreditarea CREST este recunoscută la nivel global, motiv pentru care orice companie, de oriunde din lume, poate să identifice mult mai uşor un furnizor specializat de securitate cibernetică prin care să-şi evalueze riscurile de securitate şi să beneficieze de măsurile şi procesele tehnice adecvate pentru a le elimina.

"Suntem încântaţi să primim atât certificarea CREST, cât şi cea de Auditor de Securitate NIS, un moment important care demonstrează angajamentul continuu al echipei noastre de a oferi servicii de securitate cibernetică de cea mai înaltă calitate. Un partener experimentat în domeniul securităţii cibernetice joacă un rol esenţial în îmbunătăţirea posturii de securitate a unei organizaţii în contextul atacurilor cibernetice tot mai sofisticate. Prin această validare independentă şi internaţională, clienţii noştri primesc încă o confirmare a expertizei şi a standardelor înalte pe care le urmărim în furnizarea serviciilor noastre de securitate. Aceste noi acreditări vin să completeze şi portofoliul nostru existent de servicii de securitate aprobate şi acreditate, cum ar fi CIPM, CEH, CCSA şi CCNA", declară Adina Nichitean, Security and Data Protection Manager, Zitec.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb