Zitec colaborează cu ADR pentru un proiect strategic din PNRR

S.B.
Companii / 17 iulie

Zitec colaborează cu ADR pentru un proiect strategic din PNRR

Zitec anunţă extinderea portofoliului de clienţi din sectorul public cu un nou proiect strategic pentru obiectivul de digitalizare naţională ce va fi realizat pentru Autoritatea pentru Digitalizarea României în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Zitec va dezvolta platforma de e-learning din cadrul proiectului "Competenţe în tehnologii avansate pentru IMM-uri" finanţat prin PNRR Investiţia I19 - "Scheme dedicate perfecţionării/recalificării angajaţilor din firme" - Componenta C7 - Transformare digitală, de care vor beneficia cel puţin 2000 de întreprinderi mici şi mijlocii.

"Credem că transformarea digitală este un imperativ în procesul de redresare şi creştere economică, atât în sectorul public, cât şi în cel privat. România beneficiază de un mediu de afaceri cu antreprenori cu experienţă şi multă creativitate, însă pentru a fi cu adevărat competitivi la nivel european aceştia trebuie să ţină pasul cu inovaţiile din domeniul digital, să îşi modernizeze modul de operare şi forţa de muncă, pentru a folosi tehnologia în beneficiul afacerii lor. În acest sens, proiectul "Competenţe în tehnologii avansate pentru IMM-uri" are un rol cheie în cadrul PNRR şi va genera un impact pozitiv la nivel naţional, atât din punct de vedere economic, cât şi social, cu efecte pe termen lung. Am ales să ne implicăm pentru că este un proiect ambiţios şi răspunde misiunii noastre de a sprijini transformarea digitală a instituţiilor publice şi a mediului de business românesc", declară Alex Lăpuşan, CEO Zitec.

Proiectul "Competenţe în tehnologii avansate pentru IMM-uri" vizează sprijinirea a peste 2000 de întreprinderi mici şi mijlocii în procesul propriu de transformare digitală, prin creşterea competenţelor angajaţilor lor şi specializarea lor în domenii tehnologice avansate sau reconversie profesională în nouă domenii cheie din sectorul digital. Astfel, prin platforma de e-learning pe care o va dezvolta Zitec, IMM-urile îşi vor putea dezvolta competenţe în domenii ca Internet of Things, Big Data, Cloud technologies, Învăţarea automată - Machine Learning, Inteligenţa artificială, Automatizarea proceselor robotice - RPA, Blockchain, Cyber-Physical Systems sau Additive manufacturing, şi le vor aplica pentru a-şi creşte eficienţa şi a-şi dezvolta afacerile. Bugetul alocat pentru soluţia dezvoltată de Zitec este de 4.350.120 lei fără TVA, iar termenul de livrare pentru aceasta este ultimul trimestru al anului curent.

Sectorul public este una dintre direcţiile pe care Zitec a ales să se concentreze începând cu anul trecut, iar acest lucru s-a văzut prin numărul de licitaţii publice la care a participat şi pe care le-a câştigat. Astfel, compania dezvoltă o serie de proiecte de transformare digitală pentru instituţii din zona de apărare, educaţie, mediu sau servicii pentru populaţie, printre care Direcţia Generală de Protecţie Internă (DGPI), Poşta Română, Unitatea Militară UM02499, Loteria Naţională sau Academia de Studii Economice Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb