Zitec şi-a mărit echipa cu 40% de la începutul anului şi până în prezent

G.D.
Companii / 20 septembrie 2022

Alexandru Lăpuşan, CEO & Co-Fondator Zitec

Alexandru Lăpuşan, CEO & Co-Fondator Zitec

Zitec specializat în dezvoltarea de soluţii şi servicii de transformare digitală, anunţă creşterea echipei cu 40% de la începutul anului şi până în prezent, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, conform unui comunicat remis redacţiei. În acest interval, compania a angajat peste 90 de specialişti, echipa Zitec numărând în prezent peste 330 de membri atât din Bucureşti, cât şi din alte oraşe ale ţării, precum Braşov, Cluj-Napoca, Timişoara sau Iaşi.

Potrivit sursei citate, în continuare, Zitec îşi propune extinderea echipei cu cel puţin 40 de colegi: programatori (PHP, .NET, Magento, Wordpress), specialişti Quality Assurance, Scrum Masters şi Product Owners, marketing şi vânzări. Suplimentar, compania îşi va extinde echipele produselor proprii - Regista şi Mirro.io. Procesul de recrutare al companiei este flexibil şi adaptat modului actual de lucru de la distanţă, astfel încât să poată aplica pentru posturile libere candidaţi din toate oraşele din ţară.

Compania lucrează hibrid, ceea ce permite membrilor echipei să decidă individual opţiunea pentru desfăşurarea activităţii. Astfel, membrii echipei au posibilitatea de a-şi alege modul de lucru: preponderent în sistem remote, preponderent de la birou sau hibrid, în funcţie de preferinţele lor.

Ultimul sondaj desfăşurat în cadrul companiei, a arătat că 20% dintre membrii Zitec au optat pentru a lucra de la birou mai mult de trei zile pe săptămână, 50% pentru a lucra preponderent de acasă şi 30% de a lucra în mod hibrid, alternând zilele de lucru de la birou cu cele de la distanţă.

"Încă de la debutul pandemiei, am luat decizia ca întreaga echipă să-şi desfăşoare activitatea în sistem remote. Ulterior, ne-am adaptat cu succes la această nouă realitate şi am preferat să nu impunem o politică rigidă la nivel de companie în ceea ce priveşte modul de lucru. În toată această perioadă, am pus foarte mult accentul pe flexibilitate şi am ţinut cont de preferinţele colegilor noştri, astfel încât să-şi poată alege fiecare modul de lucru pe care îl preferă. În continuare, ne concentrăm pe extinderea echipei, printr-un proces de recrutare care se desfăşoară la nivel naţional, nu doar în oraşele în care avem birouri, Bucureşti şi Braşov. De asemenea, vom continua să investim în membrii echipei noastre şi să ne preocupe atât dezvoltarea lor profesională, cât şi cea personală, prin acţiuni care să includă pasiunile sau interesele lor comune", a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO & Co-Fondator Zitec.

Zitec a continuat şi anul acesta să investească în dezvoltarea personală şi profesională a membrilor echipei sale. Astfel, aceştia au avut acces la resurse de dezvoltare atât pe platforme online dedicate de învăţare, programe de certificare, cât şi la cursuri şi workshopuri în sală pentru a-şi dezvolta abilităţile de comunicare, relaţionare şi colaborare. Suplimentar, membrii Zitec accesează sesiuni de mentorat pentru dezvoltarea profesională, obiectivul companiei fiind îmbunătăţirea continuă a cunoştinţelor. în prima jumătate a anului, membrii echipei Zitec au obţinut certificări pe Symfony 6, Security (Azure Security şi Microsoft Security Operations), precum şi Kubernetes,Google Cloud sau HubSpot.

Zitec se implică şi în campanii de responsabilitate socială, precum: donaţii de rechizite pentru copii în colaborare cu Asociaţia Aura Ion, dotarea unui laborator de informatică pentru Şcoala Gimnazială ,,Matei Gr. Vlădeanu" din judeţul Dâmboviţa, sau CSArt, un concurs intern de fotografie la finalul căruia Zitec va scoate la licitaţie lucrările înscrise, iar suma strânsă va fi donată către o cauză aleasă de câştigătorul concursului.

De asemenea, de la începutul anului, Zitec a reluat desfăşurarea programului #cei1024 (suspendat pe perioada pandemiei), şi a organizat la sediul din Bucureşti două sesiuni de donare de sânge, ajungând la 24 de sesiuni proprii de la începutul acţiunii. Următoarea sesiune de donare de sânge este programată de companie pentru data de 21 septembrie. De la debutul initiativei www.cei1024.ro, peste 60 de companii s-au alaturat acestui concept şi împreună au reuşit să salveze peste 17000 de vieţi. Invităm şi alte echipe să se alăture acestei iniţiative.

În acelaşi timp, periodic, compania încurajează interacţiunea faţă în faţă a colegilor, indiferent că sunt discuţii despre evoluţia proiectelor sau ieşiri după program. Astfel, Zitec se preocupă constant să creeze diverse oportunităţi de interacţiune care includ pasiunile şi hobby-urile comune ale membrilor echipei. Până în prezent, compania a organizat o serie de activităţi precum: seri de boardgames, participare la competiţia Color Run sau la maratonul din Bucureşti, concursuri de pescuit, campionate de ping pong, evenimente de sailing, drumeţii pe munte, concursuri de fotografie, seri de film şi intalniri în aer liber ale colegilor alături de familie, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb