Grupul UNIQA lansează HUB pentru programe internaţionale

A.F.
Companii / 7 februarie

 Grupul UNIQA lansează HUB pentru programe internaţionale

UNIQA IP HUB a fost înfiinţat pentru companiile din Europa Centrală şi de Est (unde este prezent şi Grupul UNIQA), care, datorită operaţiunilor lor transfrontaliere, necesită acoperire de asigurare nu numai pentru afacerile lor interne, ci şi pentru riscurile asociate cu operaţiuni internaţionale, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, programele internaţionale vor fi oferite de UNIQA Polonia ca răspuns la solicitările de propuneri primite de la companiile locale UNIQA şi de la brokerii colaboratori ai acestora.

"De mulţi ani, vedem un potenţial mare de dezvoltare pentru asigurările de bunuri şi pentru serviciile de daune oferite clienţilor corporativi - în special în Europa Centrală şi de Est, unde numărul de companilor din mediul de business este în continuă creştere. Mulţi dintre aceştia chiar decid să opereze în afara ţării lor de origine. Pe baza experienţei noastre vaste, putem crea oferte standardizate care să răspundă exact nevoilor acestor clienţi internaţionali", spune Wolfgang Kindl, Membru al Management Board for Customer & Market International, UNIQA Group.

"Suntem încântaţi că experienţa UNIQA Polonia a fost recunoscută în cadrul Grupului, deoarece deţinem, fără îndoială, cunoştinţele şi instrumentele necesare pentru a gestiona programele internaţionale de asigurări într-un mod profesionist şi eficient. Acordăm o mare importanţă calităţii cooperării cu partenerii noştri şi ştim că acest lucru este apreciat", adaugă Adam £oziak, Membru al Management Board for Corporate Clients and Housing, UNIQA Polonia.

Programele internaţionale sunt negociate individual şi adaptate nevoilor clientului, luând în considerare specificul operaţiunilor acestora, valorile activelor, teritoriile, structurile, precum şi reglementările legale din fiecare ţară.

"Apreciem foarte mult cooperarea cu colegii de la UNIQA Polonia şi suntem convinşi că această abordare la nivel de grup va fi tot mai benefică pentru clienţii noştri. Prin soluţia pe care o propunem, compania-mamă gestionează programul internaţional în numele întregului grup, ceea ce este mult mai facil decât abordarea separată a asigurărilor, pentru fiecare filială. Această soluţie permite un control mai bun al riscurilor şi asigură un standard uniform de protecţie pentru toate companiile din grup. Important este că fiecare filială poate încorpora cerinţe locale în acoperirea oferită de asigurare, de obicei influenţate de legislaţia şi practica locală. IP HUB facilitează, de asemenea, coordonarea soluţionării daunelor în cazul lanţurilor de aprovizionare internaţionale, precum şi respectarea obligaţiilor fiscale şi legale din domeniul asigurărilor, în toate ţările în care compania îşi desfăşoară activitatea", explică Ramona Bernic, Membru al Directoratului responsabil pentru ariile Corporate & Affinity, UNIQA Asigurări.

În prezent, UNIQA Polonia asigură aproximativ 90.000 de întreprinderi mici, mijlocii şi mari şi colaborează cu aproape 900 de brokeri de asigurări din Polonia. Compania este lider în asigurări pentru locuinţe, precum şi al doilea cel mai mare furnizor de garanţii de asigurare. UNIQA Polonia preia aproximativ 155.000 de cereri de despăgubiri anual pentru asigurările de afaceri şi locuinţe. Potrivit unui sondaj din 2022, brokerii apreciază foarte mult colaborarea lor cu UNIQA Polonia pentru îmbunătăţirea continuă a nivelului de servicii, abordarea individualizată, parteneriatul de afaceri şi pentru transparenţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb