Investiţia în aqua park Venus din 1 Mai este în ultima fază de implementare

A.F.
Piaţa de Capital / 24 mai 2023

 Investiţia în aqua park Venus din 1 Mai este în ultima fază de implementare

Un complex modern, capabil să primească aproape 2000 de vizitatori simultan, cu toate facilităţile pentru o zi perfectă de relaxare, este oferta pe care ştrandul Venus din staţiunea 1 Mai (jud. Bihor) o pregăteşte pentru această vară turiştilor din România. Lucrările de reabilitare au intrat pe ultima sută de metri pentru activul deţinut de Transilvania Investments, în calitate de acţionar majoritar al Turism Felix S.A., administratorul ştrandului, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, proiectul de investiţii a însemnat refacerea integrală a complexului ce se întinde pe o suprafaţă de 4,3 hectare. Compania a păstrat doar vegetaţia deja existentă, conceptul fiind complet nou, structurat după modelul unui aqua park de ultimă generaţie.

Turiştii vor găsi aici 7 bazine pentru adulţi şi 2 bazine pentru copii, restaurante, locuri de relaxare şi terenuri de sport. De la bazine de înot, inclusiv cu platformă de sărituri, la bazine cu tobogane, masaj aquatic sau jacuzzi, complexul alternează oferta de apă termală specifică zonei de vest a ţării cu bazine cu apă încălzită.

"Complexul Venus vine să completeze oferta turistică pentru zona de Vest a ţării pe care o avem în portofoliul Transilvania Investments. Dacă, până în prezent, Băile Felix au fost punctul principal de atracţie, odată cu deschiderea aqua park-ului din 1 Mai ne dorim să oferim o alternativă la acelaşi nivel de calitate, accesibilă tuturor categoriilor de turişti", spune Radu Roşca, Preşedinte Executiv al Transilvania Investments.

În prezent, lucrările principale legate de infrastructura ştrandului - refacerea sistemului de alimentare cu apă, construcţia corpurilor de clădire noi, a reţelei de încălzire etc.- sunt finalizate, fiind în implementare lucrările de finisaje. Conform graficului de lucrări, ştrandul Venus va fi deschis pentru public în prima jumătate a lunii iulie a.c.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb