Paşii pe care trebuie să îi faci, dacă vrei să te apuci singur de zugrăvit faţada casei tale

I.M.
Comunicate de presă / 2 aprilie 2020

 Paşii pe care trebuie să îi faci, dacă vrei să te apuci singur de zugrăvit faţada casei tale

Modalităţile în care îţi poţi renova şi amenaja locuinţa sunt aproape inepuizabile şi la fel şi ideile tale, doar ţi se pare tot timpul că parcă ar mai fi ceva de făcut prin casă, indiferent că este vorba despre interior sau exterior. Dincolo de alegerea stilului şi a culorilor, provocarea constă, însă, în alegerea materialelor potrivite, din sumedenia celor existente pe piaţă astăzi, mai ales dacă te hotărăşti să nu apelezi la ajutorul unui profesionist.

La fel ca atunci când întâlneşti pe cineva pentru prima dată, aspectul exterior al unei locuinţei tale va fi întotdeauna observat de toţi ceilalţi şi va influenţa, într-o foarte mare măsură, peisajul din jur, asttfel că trebuie să ai grijă ca acesta să fie mereu pus la punct. În plus, pe lângă beneficiile de natură estetică, zugrăvirea pereţilor sporeşte şi gradul de igienizare a clădirii respective, indiferent că vorbim de exterior sau interior, fiind chiar recomandat ca, odată la câţiva ani, să zugrăveşti toţi pereţii. Culorile pe care le alegi pentru exteriorul casei tale trebuie să pună în valoare arhitectura acesteia şi, bineînţeles, să fie pe gustul tău.

Cu o oarecare îndemânare şi cu răbdare, oricare dintre noi poate face asta fără ajutorul unui profesionist, însă trebuie să alegi nuanţa şi materialele pe care le vei folosi, în funcţie de câţiva factori, precum: zona în care locuieşti, şi clima de acolo, arhitectura, precum şi rezistenţa în timp a materialelor (orice tencuială sau vopsea poate arăta bine pe moment, însă odată cu trecerea timpului şi fiind tot mai expusă intemperiilor, faţada poate căpăta un aspect neplăcut sau tern, dacă materialele nu sunt de calitate), iar consultanţii de la Adeplast te pot ajuta să le alegi pe cele care să corespundă cerinţelor tale.

Spre exemplu, înainte de a aplica o vopsea pentru exterior pe faţada casei tale, trebuie în primul rând să observi cu atenţie dacă pereţii necesită reparaţii sau nu, pentru a şti care sunt materialele de care ai nevoie. Faţada trebuie curăţată, iar colţurile deteriorate ori eventualele fisuri şi imperfecţiuni trebuie remediate.

Următorul pas este să aplici o soluţie de curăţare a pereţilor, pentru ca suprafaţa să fie perfect curată, iar rezultatul final să nu prezinte imperfecţiuni, urmând ca vopseaua premium de exterior Aeria cu Porus X să îţi asigure o foarte bună protecţie a faţadei locuinţei tale, fiind rezistentă la razele UV şi la intemperii.

De asemenea, ea se aplică uşor, are o aderenţă mare, culori strălucitoare (disponibile în peste 1000 de nuanţe în acord cu paletarul de culori Coulor Fashion), are un grad ridicat de lavabilitate şi hidrofobicitate ridicată, astfel că va asigura un aspect fără cusur pentru mult timp, mai ales dacă este aplicată pe o suprafaţă tratată anterior cu Aeria Amorsă cu impregnare ridicată.

Un alt lucru pe care nu trebuie să îl pierzi din vedere este că este necesar să aplici şi grund înainte de stratul de vopsea, pentru ca suprafaţa să nu fie doar aspectuoasă, ci şi protejată corespunzător. Specialiştii recomandă ca grundul să fie întotdeauna alesîn funcţie de nuanţa vopselei care urmează să fie aplicată şi o atenţie sporită ca pigmenţii folosiţi la colorare să fie rezistenţi la UV şi intemperii.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Reclama gratuită la Bursa: cumpărați vopseaua de exterior Aeria cu Porus X.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb