Peste 400 de persoane rănite în Piaţa Victoriei

R.V.
Miscellanea / 11 august 2018

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Peste 60.000 de persoane s-au aflat la protestul de aseară din Piaţa Victoriei, potrivit Agerpres.

Un număr de 440 de persoane dintre care 24 de jandarmi au primit îngrijiri medicale la mitingul din Piaţa Victoriei din Capitală, potrivit unei informări a ISU Bucureşti-Ilfov.

"440 de intervenţii pentru acordare asistenţă medicală la faţa locului (24 jandarmi), în urma cărora 65 de persoane au fost transportate la spital (9 jandarmi)", precizează ISU.

În Piaţa Victoriei au fost prezente 17 ambulanţe SMURD de prim ajutor, 13 ambulanţe pentru multiple victime, toate deservite de medici, 3 motociclete SMURD, o maşină de suport logistic medical, 13 maşini de pompieri, un centru de comandă şi coordonare, şi 56 de paramedici pentru preluarea răniţilor.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Vladimir Tismaneanu spunea aceste lucruri despre politicienii care apeleaza la radicalismul populatiei si care se joaca astfel cu focul.

    „Mihail Neamtu are dreptate: a iesit la iveala in Bucuresti, de-a lungul ultimelor zile si nopti, acel fond primar si agresiv care fierbe dedesubtul aparentei de calma si senina civilitate. Ceea ce consideram de la sine inteles devine subit indoielnic. Nu e in fond ceva nou. O stim de la Sigmund Freud, exista un instinct distructiv, agresiv, bestial daca vreti, pe care civilizatia il domesticeste, il reprima, dar nu il poate anihila. Exista frustrari colective, o stare difuza de neliniste, de teama, de malaise care, in anumite clipe istorice, duce la defulari de masa. In vremuri de criza, aceste sentimente si emotii se radicalizeaza. Dar aceste explozii nu se intampla ex nihilo, exista antreprenorii urii si resentimentului social, demagogii de serviciu si negustorii de slogane. Pegra nu se mobilizeaza de la sine. Niciun pogrom in istorie nu a avut loc in chip cu desavarsire spontan.” 

    1. Ce comentariu de 2 bani! Parca esti Ceausescu! "Agenturili straine"

    E trist că grupuri de huligani sunt aduse intre protestatarii pasnici, de interesele unor oameni rău intentionati (Dragnea sau alții, trebuie aflat)

    E trist că jandarmeria nu e capabilă să "extragă" huliganii, pentru asta ii plătim, poate conducătorii lor numiți politic ar trebui să facă loc altor specialiști care sa dezvolte aceste abilități 

    E trist că jandarmii și-au abandonat colegii intre huligani 

    Stau și mă gandesc: oare asta e poporul român? Daca da poate e cazul sa emigreze.

    PS: am fost și în piața Victoriei, pe lângă huligani erau foarte multi oameni pașnici și educati care luptau pentru principii, neplătiți de soros, multi veniți din tara cu mașini plătite din buzunar nu de Psd 

    Da, am fost in Piata Victoriei la miting, locuiesc in Bucuresti si sunt indignata datorita modului in care am fost tratati (cu gaze lacrimogene si tunuri de apa), desi protestam pasnic! Sa va fie rusine!!!!!

    ÎN '89 CEAUŞESCU VEDEA HULIGANI = 2018 TOT HULIGANI. REZOLVARE : PROTESTATARII DOTAŢI CU PISTOALE LETALE !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb