THETA Furniture & More înregistrează o creştere cu 35% a cifrei de afaceri în 2023 şi ajunge la 15 milioane de euro

A.F.
Companii / 18 decembrie 2023

 THETA Furniture & More înregistrează o creştere cu 35% a cifrei de afaceri în 2023 şi ajunge la 15 milioane de euro

Theta Furniture & More, unul dintre cei mai importanţi integratori de soluţii de amenajare interioară şi fit-out din România, anunţă că veniturile companiei au crescut cu 35% în 2023, în acord cu obiectivele de business stabilite la începutul anului, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Acest rezultat ne bucură, în special pentru că anul a debutat într-un context economic instabil, cu inflaţie cu două cifre, dobânzi ridicate şi preţuri mari la energie. Evoluţia bună din 2023, atât la nivel macro, cât şi din perspectiva activităţii noastre, ne face să privim cu optimism către 2024", a declarat Cătălin Rotaru, CEO al THETA Furniture & More. "Creşterea afacerilor din acest an a fost posibilă datorită parteneriatelor solide pe care le avem cu furnizorii, cu arhitecţii cu care colaborăm şi cu clienţii noştri. Un alt factor de creştere a fost, în acest an, fabrica proprie de mobilier custom-made de lângă Ploieşti, care ne-a permis să gestionăm cu succes creşterea costurilor prin eficientizarea procesului de producţie şi să satisfacem cerinţele clienţilor noştri într-un interval optim de timp", a adăugat Cătălin Rotaru.

În procente, cifra de afaceri a THETA Furniture & More din 2023 a fost generată în proporţie de 40% de clienţii din domeniul Medical, în timp ce zona de amenajare interioară a clădirilor de birouri a adus peste 30% din business. Pe segmentul office, creşterea fost potenţată si de proiectele venite din zona spaţiilor industriale şi logistice, unde clienţii au dorit să ofere condiţii de lucru moderne angajaţilor, comparabile cu cele din clădirile de birouri de clasă A, pentru a creşte atât atractivitatea spatiilor de lucru, cât şi retenţia de personal. Structura este completată de segmentele de Retail, HoReCa şi, mai nou în portofoliu, rezidenţial pentru închirieri (Build to Rent).

Cele mai importante creşteri procentuale ale business-ului THETA au venit din domeniile Retail cu un plus de 50% şi Medical, cu o apreciere de 25% faţă de 2022. Din perspectiva tipurilor de soluţii şi servicii oferite, cele mai mare creşteri au fost înregistrate de segmentul Mobilier Custom-Made, cu o apreciere de peste 60% în 2023 faţă de 2022, respectiv Fit-Out, cu un plus de 25%.

Printre cele mai importante proiecte pentru care compania a livrat, în 2023, soluţii de amenajare interioară şi fit-out, mobilier custom-made şi standard se numără Spitalul Nord Pipera (circa 16.000 mp), noul Kronospan Design Center Bucharest (1.300 mp), birourile Glovo din UCenter 2 (1.800 mp), noile birouri ale BAT România din Bucharest Business Park şi multe altele. THETA Furniture & More are activităţi şi în alte ţări ale Uniunii Europene, precum Belgia şi Franţa, unul dintre cele mai mari proiecte din portofoliul său extern fiind Grand Hôpital de Charleroi, în suprafaţă de peste 200.000 de metri pătraţi, pentru care THETA a livrat mobilier custom-made pentru peste 1.500 de camere.

Tot în 2023, THETA Furniture & More a făcut primii paşi către obţinerea certificării ESG. Compania va deveni compatibilă ESG în 2024, fiind într-un stadiu avansat în privinţa formalizării componentei de mediu (E), având deja certificarea ISO 14001, care atestă că respectă standardul internaţional pentru implementarea şi menţinerea sistemelor de management al mediului şi a celei sociale (S), facilitat de deţinerea certificării ISO 18001, standardul din domeniul sănătăţii şi siguranţei în muncă. În prezent, THETA Furniture & More derulează etapele de monitorizare si calcul ale amprentei de carbon şi de definire a guvernanţei corporative (G).

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb