135 de companii din Uniunea Europeană caută experţi contabili la ACCA Virtual Job Fair

S.B.
Miscellanea / 24 octombrie 2022

135 de companii din Uniunea Europeană caută experţi contabili la ACCA Virtual Job Fair

Pe 26 octombrie, România participă la ACCA 2022 Virtual Job Fair, care va fi organizat, din nou, la nivelul întregii Uniuni Europene. Sute de participanţi vor putea să consulte ofertele celor 135 de angajatori înscrişi cu oferte de muncă la această ediţie a târgului.

"Regiunea noastră, care include România şi Bulgaria, participă pentru a patra oară la Târgul Virtual de Carieră ACCA", spune Andreia Stanciu, care conduce ACCA în Sudul Europei. "Cele două ediţii anterioare au fost organizate online, iniţial doar din motive practice, fără legătură cu pandemia, ci pentru că ne-am dorit să atragem cât mai mulţi angajatori interesanţi, din cât mai multe ţări. Târgul a crescut de la an la an - la început aveam participanţi doar din România, apoi ne-am extins în Europa Centrală şi de Est, iar acum - în întreaga Uniune Europeană."

Prima ediţie virtuală a târgului de carieră ACCA a fost organizată în regiunea noastră în martie 2020, având în vedere că întregul continent impusese restricţii de circulaţie ca urmare a răspândirii virusului COVID-19. Succesul său a determinat ACCA Europa de Sud-Est să înfiinţeze o nouă ediţie în acelaşi an, în noiembrie 2020.

"Pentru ediţia precedentă - organizată special pentru Europa Centrală şi de Est - am avut 74 de angajatori şi 4.300 de candidaţi înscrişi", explică Andreia Stanciu. "Prin comparaţie, anul acesta avem deja oferte de muncă de la aproximativ 135 de angajatori din 20 de ţări UE, semn că tot mai multe companii folosesc regimul de lucru de la domiciliu pentru această categorie de angajaţi şi sunt din ce în ce mai deschise spre angajarea de candidaţi din alte ţări. Suntem foarte încântaţi de această tendinţă, care oferă oportunităţi de dezvoltare internaţională pentru membrii noştri şi pentru profesioniştii financiar-contabili în general, mulţi dintre ei fără o cerinţă de relocare."

Participarea candidaţilor la târg este gratuită. Aceştia îşi pot încărca CV-urile înainte de începerea târgului, care va avea loc pe 26 octombrie, între orele 8:00 şi 20:00 CET.

Evenimentul face parte dintr-o iniţiativă globală ACCA, de sprijinire a profesioniştilor care doresc să-şi dezvolte cariera în domeniul financiar-contabil, indiferent dacă sunt sau nu membri ACCA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb