135 de persoane vaccinate în prima zi la Sibiu

A.P.
Miscellanea / 31 decembrie 2020

135 de persoane vaccinate în prima zi la Sibiu

Campania de vaccinare împotriva coronavirus a început, joi, la Sibiu, fiind vaccinate 135 de cadre medicale din mai multe secţii ale Spitalului Judeţean Sibiu, dar şi din alte unităţi sanitare alocate centrului de vaccinare, potrivit News.

"Azi, 31 decembrie 2020, în cadrul centrului de vaccinare de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a început campania de vaccinare anti-COVID-19. În prima zi a campaniei de vaccinare au fost vaccinate un total de 135 persoane", a transmis, joi, spitalul Judeţean Sibiu.

Cadrele medicale ale SCJU Sibiu vaccinate astăzi provin din mai multe secţii implicate în tratarea pacienţilor diagnosticaţi cu SarsCov-2, după cum urmează: Secţia Clinică de Anestezie şi Terapie Intensivă, Unitatea de Primiri Urgenţe, Secţiile Clinice Medicale şi Secţia Clinică Boli Infecţioase.

De asemenea, au fost vaccinate şi cadre medicale din alte unităţi sanitare alocate centrului de vaccinare din cadrul SCJU Sibiu, care s-au programat online conform protocolului, pe platforma informatică de programare https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/, în corelare cu etapele de vaccinare.

În prima etapă sunt vaccinate persoanele incluse în categoria lucrătorilor din domeniile sănătăţii şi social - sistem public şi privat.

Campania de vaccinare va continua în zilele următoare, conform programărilor realizate de spital pentru proprii angajaţi respectiv conform programărilor online pentru celelalte unităţi sanitare alocate centrului din cadrul SCJU Sibiu.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Dragi parinti, vaccinurile au omorat si au imbolnavit foarte multi copii si inca o mai fac. Epidemia de rujeola din tara este consecinta vaccinarii in masa, copiii vaccinati fac boala si o raspandesc. Acelasi lucru se va intampla cu acest virus...atentie!

    1. cu rujeola n-ai dreptate . cu asta facut la foc automat s-ar putea .

      Medicul de familie a vaccinat pe varul meu, acum trei zile. Era sa moara din cauza durerilor de abdomen. Nici macar nu stie ce vaccin i-a facut. Cred ca antigripal.

    Date revelatoare.

    Până în 31 decembrie 2020, s-au înregistrat 42,7 milioane de avorturi efectuate în cursul anului, a dezvăluit Worldometer, în timp ce 8,2 milioane de persoane au murit de cancer, 5 milioane de fumători și 1,7 milioane de HIV / SIDA. 

    Prin comparație, decesele provocate de coronavirus la nivel mondial în 2020 au totalizat 1,8 milioane, potrivit Universității Johns Hopkins, deși și această este foarte umflată, știut fiind faptul că multe decese au fost puse în mod fals pe seama Covid-19. 

    1. Mai grav decat Covid 19.

      La nivel global, au existat mai multe decese cauzate de avort în 2020 decât toate decesele cauzate de cancer, malarie, HIV / SIDA, fumat, alcool și accidente de circulație la un loc, potrivit statisticilor Worldometer. 

      Numărul șocant de decese cauzate de avort i-a determinat pe anumiți observatori să numească avortul „cauza justiției sociale a timpului nostru”, întrucât amploarea problemei eclipsează complet alte probleme ale drepturilor omului. 

      În decizia sa, instanța a susținut că avortul unui copil din cauza unor defecte congenitale probabile constituia eugenie, un efort de a scăpa societatea de cei slabi și indezirabili, practicat notoriu de naziști împotriva evreilor și persoanelor cu dizabilități și susținut de fondatoarea Planned Parenthood, Margaret Sanger, împotriva negri și minorități din Statele Unite.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb