4Points a preluat contul grupului Ebro Puleva pentru România, Ungaria şi Polonia

C.P.
Media-Advertising / 4 octombrie 2010

Grupul 4Points a preluat contul Ebro Puleva , grup pentru care va asigura serviciile de marketing şi advertising atât în România, cât şi în Ungaria şi Polonia, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

Ebro Puleva activează pe 26 de pieţe din Europa, America, Africa de Nord şi Asia, fiind cel mai mare producător de pe piaţa alimentară spaniolă şi cel mai mare producător de paste şi orez din SUA şi Canada, deţinând în total cica 60 de branduri proprii.

"Pentru noi este o reuşită să avem în portofoliu o companie de asemenea dimensiuni. Contul Ebro Puleva înseamnă impunerea definitivă pe piaţă a 4Points şi totodată o provocare deosebită", spune Loredana Albu, director de relaţii publice al 4Points.

Ebro Puleva este reprezentată în SUA şi Canada de New World Pasta, iar în Europa de Panzani şi Birkel . Cele două reprezentante activează şi pe pieţele din Belgia, Marea Britanie, Ungaria, Cehia, Rusia şi România.

"Panzani îşi va continua în 2011 şi mai susţinut investiţiile în piaţa din România şi va promova intensiv brandul Panzani, prin comunicarea beneficiilor şi calităţilor produselor sale din orez, paste făinoase şi sosuri. Potenţialul pieţei este foarte mare iar intenţia declarată este de a deveni lider al pieţelor în care activăm", arată Cristian Popescu, manager genral al Panzani România.

Cifra de afaceri a grupului Ebro Puleva a fost de aproximativ 2,5 miliarde euro în 2009, pe toate cele 26 de pieţe. Compania s-a lansat în anii "50 în Spania pe piaţa orezului, iar expansiunea internaţională a început în anul 1986. În prezent, afacerile cu orez ale Ebro Puleva reprezintă 38% din total, iar cele cu paste circa 42%.

Grupul 4Points asigură servicii de marketing, PR, web design, creaţie şi producţie publicitară de mai bine de 4 ani, este deţinătorul şi organizatorul târgului imobiliar naţional tIMOn şi deţine în portofoliu conturi precum Ţiriac Auto, Cafepedia, Be Igloo, Volumetric, Green City, Coldwell Banker, Real Time, Impact, Domus Stil sau Ring Media Group.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb