A început Buzău International Arts Festival

D.R.
Cultură / 21 august 2023

A început Buzău International Arts Festival

În cadrul evenimentului Buzău International Arts Festival se vor desfăşura spectacole de teatru stradal, vizionări de filme în aer liber, concerte de jazz şi expoziţii de artă plastică şi fotografie, transmite un comunicat al festivalului BIAF, remis astăzi redacţiei.

Organizatorii festivalului au declarat: "Am început Festivalul de anul acesta cu un eveniment stradal la care am avut mii de participanţi. Urmează o lună întreagă de evenimente: filme, teatru, lansări, avanpremiere, expoziţii, la care suntem pregătiţi să îi avem aproape pe buzoieni şi nu numai. BIAF este cel mai mare festival de artă şi cultură din Estul României, prin anvergura pe care o are şi durata de o lună. BIAF cuprinde şi cea de a opta ediţie a Festivalului Internaţional de Film Buzău, dedicat filmului european, Turcia si Israel, iar anul acesta avem o secţiune specială de film pentru copii, jurizat chiar de copii", conform sursei citate.

Iubitorii de jazz se vor bucura de concertul artistei israeliene Daphna Levy şi al orchestrei sale. Pasionaţii de artă plastică sunt invitaţi la expoziţia inedită a Luanei Popa, sau pot vizita expoziţia de artă plastică a psihologului Daniela Tordoi, care corelează elemente din psihologie cu viziunea sa artistică, într-o manieră originală. Un frumos omagiu va fi adus unui artist buzoian, în cadrul expoziţiei de pictură"In Memoriam Adrian Vlaicu", relatează sursa citată.

Buzău International Arts Festiva va include competiţiile oficiale ale celor două festivaluri care i-au dat naştere: Festivalul Internaţional de film BUZZ IFF şi Festivalul Internaţional de Teatru Independent COMIC 7 B. Iubitorii de film sunt invitaţi la lungmetraje, scurtmetraje şi documentare cu poveşti inedite, precizează sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb