Abonamentul la dentist, cel mai nou beneficiu extrasalarial

F.D.
Comunicate de presă / 22 noiembrie 2019

Diana Enăchescu, fondatorul IziDoc

Diana Enăchescu, fondatorul IziDoc

Oferta de beneficii extrasalariale pe care companiile din România le pot oferi angajaţilor se diversifică cu un abonament la dentist, care vine în completarea pachetului medical la marile clinici private. Abonamentul IziDoc, unic în România şi cu un cost de până la 29 de euro pe an, le permite angajaţilor să aleagă dintr-o reţea de peste 200 de dentişti în prezent, şi să beneficieze de reducerile şi gratuităţile oferite de aceştia, se arată într-un comunicat Remis redacţiei noastre.

Reţeaua cuprinde, la finalul anului 2019, oraşele Bucureşti, Cluj-Napoca, Sibiu şi Ploieşti, şi se va extinde în toate marile oraşe până la jumătatea anului următor, când se estimează că va avea 150 de clinici-partenere, cu peste 500 de dentişti, şi minimum 5.000 de abonaţi. Companiile care oferă în prezent angajaţilor abonamentul IziDoc sunt din domeniile IT, financiar şi energie, mai precizează sursa.

Diana Enăchescu, fondatorul IziDoc, declară: "În Romania, pacienţii au, în general, o singură opţiune, să plătească integral serviciile stomatologice, în cadrul cabinetelor private. Abonamentul IziDoc, care funcţionează ca beneficiu extrasalarial neimpozabil şi pentru care angajatorii plătesc între 21 şi 29 de euro pe an pentru fiecare angajat, le oferă abonaţilor posibilitatea să îşi aleagă de pe platforma de beneficii dentare izidoc.ro medicul dentist potrivit nevoilor şi aşteptărilor lor".

Clinicile şi cabinetele medicale partenere iziDoc sunt selectate după criterii de calitate profesională şi distribuire geografică. Abonaţii îşi pot alege medicul dentist în special după criterii precum proximitatea, experienţa, discount-urile oferite şi preţurile practicate, platforma izidoc.ro oferind toate aceste informaţii, dar şi educaţie dentară constantă pentru conştientizarea importanţei îngrijirii regulate a sănătăţii dentare.

Statistici realizate la nivelul Uniunii Europene arată că România este la coada clasamentului privind cheltuielile per capita pentru serviciile stomatologice şi se clasează pe primele locuri în privinţa problemelor dentare, 80% dintre români confruntându-se cu asemenea afecţiuni. Un studiu privind sănătatea orală în ţările UE arată că doar 30% dintre români au dantura naturală completă, faţă de media din ţările nordice, care depăşeşte 50%.

Platforma de beneficii dentare IziDoc susţine, încă de la apariţie, accesul la serviciile stomatologice pentru cei aflaţi în situaţii mai puţin fericite. 2% din veniturile IziDoc sunt direcţionaţi către sponsorizarea tratamentelor stomatologice pentru copiii din zone rurale defavorizate, cu ajutorul Zânei Merciluţă, primul cabinet stomatologic mobil din România. Aceasta, prin Asociatia MerciCharity, şi alături de medici dentişti voluntari, ajută copiii să îşi rezolve probleme dentare urgente şi îi îndrumă spre prevenţie.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Era nevoie de asa ceva in Romania.

    1. Multumim Alex, ne bucuram ca vezi utilitatea si te asteptam in randul abonatilor nostri!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb