Accor deschide un nou hotel Mercure, la Porţile de Fier

S.B.
Companii #Construcţii / 22 iunie 2022

Accor deschide un nou hotel Mercure, la Porţile de Fier

Accor anunţă semnarea unui nou acord de franciză pentru deschiderea unui hotel Mercure lângă Porţile de Fier, pe malul Dunării.

Hotelul va fi operat de compania locală de ospitalitate Queens Horeca Management şi va fi lansat pe piaţă în al treilea trimestru al anului 2023, după renovare.

Mercure Porţile de Fier Riviera Hotel & Resort va pune la dispoziţia călătorilor 70 de camere şi suite confortabile şi elegante, un restaurant, un bar şi un lounge Privilege. Pentru evenimente private şi de afaceri, hotelul va include, de asemenea, o sală de conferinţe de 250 mp, două săli de consiliu mici şi un foaier. De asemenea, cei care călătoresc pentru relaxare se vor putea bucura de o zonă SPA & wellness de 300 mp, cu diverse săli de relaxare şi terapie, precum şi de piscina în aer liber.

Noul hotel va fi amplasat pe Calea Timişoarei nr 16, Gura Văii, Drobeta Turnu-Severin România. Gura Văii, parte a municipiului Drobeta Turnu-Severin, este situat pe malul stâng al Dunării, în apropierea graniţei cu Serbia, într-un peisaj natural liniştit şi pitoresc, chiar în mijlocul parcului natural Porţile de Fier. Printre atracţiile turistice din apropiere se numără Muzeul Hidrocentralei Porţile de Fier, Rezervaţia Naturală Gura Văii Vârciorova, Cazanele Mari ale Dunării şi Muntele Ciucaru Mare. Locaţia este accesibilă atât cu maşina, prin E70, cu avionul, prin Craiova, Timişoara, Sibiu, Belgrad sau Nis, Serbia, cât şi cu vaporul, deoarece este conectată la cinci porturi: Drobeta Turnu-Severin, Orşova, Calafat, Bechet şi Corabia.

"Un nou hotel Mercure lângă Porţile de Fier, una dintre cele mai fascinante destinaţii turistice ale ţării, consolidează şi mai mult popularitatea zonei, atrage turişti internaţionali şi aduce standarde şi practici moderne în domeniu. Acest acord va creşte şi va consolida reţeaua Accor în sud-vestul României, o piaţă cheie pentru grup în regiunea Europei de Est." - spune Maria Drăgulin, director de dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova şi Republica Cehă.

"În calitate de antreprenori şi investitori în judeţul Mehedinţi, am fost întotdeauna mari susţinători ai potenţialului turistic al acestuia. Sunt atât de multe experienţe valoroase pe care le putem oferi turiştilor din România şi din străinătate şi atât de multe oportunităţi neexploatate atunci când vine vorba de promovarea destinaţiei noastre." a afirmat Sacha Dragic investitor principal şi partener al proiectului.

"Am ales să ne alăturăm unui grup internaţional de prim rang în domeniul ospitalităţii, cum este Accor, pentru a le oferi vizitatorilor noştri un hotel de clasă internaţională şi servicii profesionale care să îl însoţească. De asemenea, am făcut acest lucru pentru a ne conecta hotelul la una dintre cele mai mari reţele de marketing şi distribuţie din domeniul ospitalităţii şi pentru a-l face vizibil pentru călătorii din toate colţurile lumii, plănuind să dezvoltăm şi mai mult ospitalitatea pe Dunăre." adaugă Eduard Koler, investitor şi reprezentant al Queens Horeca Management, în calitate de partener al proiectului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb