Acţionarii SIF Banat Crişana au aprobat un nou program de răscumpărare

A.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 12 octombrie 2016

Acţionarii SIF1 Banat Crişana au aprobat, ieri, reducerea capitalului social, dar şi un nou program de răscumpărare, conform raportului transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Astfel, compania va răscumpăra maximum 20.000.000 de acţiuni, la un preţ între 0,5 lei şi 3,41 lei/unitate, în vederea reducerii capitalului social. Durata programului este de maximum 12 luni.

Totodată, capitalul social al SIF1 se va reduce de la 54.884.926,80 lei la 52.000.000 lei, ca urmare a anulării unui număr de 28.849.268 acţiuni proprii dobândite de către societate, în cadrul primului program de răscumpărare, în urma aprobării acţionarilor.

Derularea unui nou program de răscumpărare a fost determinată de succesul primei iniţiative de acest gen, potrivit lui Bogdan Drăgoi, Preşedinte al Consiliului de Adminis-traţie şi Director General al SIF Banat Crişana.

Oferta publică prin care SIF1 Banat Crişana a răscumpărat 5,62% din acţiunile proprii, la un preţ de 1,7 lei/titlu, a fost suprasubscrisă de 4,59 ori.

Acţionarii SIF1 au votat, la AGA din aprilie, propunerea conducerii de repartizare a profitului net de anul trecut la rezultatul reportat şi folosirea banilor pentru programul de răs-cumpărare de acţiuni, în condiţiile în care aveau pe masă şi propunerea "Business Capital for Romania Opportunity Fund", care solicitase distribuirea unor dividende, în cuantum de 80% din profitul pe anul trecut, adică 0,1098 lei/acţiune.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Preturile de pe BVB sunt aproape pe fata manipulate, sunt influientate sa scada controlat si cu intentie, o mascarada care a devenit BVB-ul, este o afacere murdara intro colonie unde smecherii pot face orice, fara ca legea sa faca CEVA, lege ajunsa in slujba LOR si I|NUTILA.

    1. Cine sa-i controleze? De fapt tot noi suntem cei care le facem jocul!,de unde si zicala-Daca se poate de ce nu!

    Cacialma si mascarada pe fata cu suportul asf sa se stearga urmele ilegalitatilor din ultimii 10 ani - sifonarea banilor. neacordarea de dividende transfer ilegal pe firme din cipru ......

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb