Acţionarii Transelectrica, convocaţi pentru numirea membrilor Consiliului de Supraveghere

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 26 februarie 2018

Acţionarii Transelectrica, convocaţi pentru numirea membrilor Consiliului de Supraveghere

Acţionarii Transelectrica (TEL) au fost convocaţi, pe 29 martie, pentru numirea membrilor Consiliului de Supraveghere, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

De asemenea, AGA va stabili remuneraţia membrilor Consiliului de Supraveghere şi va aproba forma contractului de mandat ce va fi încheiat cu membrii CS.

La AGA, va fi făcută şi o informare privind situaţia execuţiei contractelor de mandat ale membrilor Consiliului de Supraveghere şi ai Directoratului din perioada 2013-2017, din perspectiva îndeplinirii indicatorilor de performanţă asumaţi prin Planul de administrare/Planul de management şi contractele de mandat.

În ianuarie, acţionarii "Transelectrica" (TEL) au decis revocarea doamnei Beatrice Ambro din calitatea de membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere şi numirea, în locul său a lui Constantin Dumitru, cu o durată a mandatului de până la 30.03.2018. În noiembrie, acţionarii companiei stabiliseră că cei şapte membri provizorii ai Consiliului de Supraveghere sunt: Cristian Eugen Radu, Marius Iulian Carabulea, Bogdan Bobora, Beatrice Ambro, Fănel Mihalcea, Faustin - Doru Scîntei şi Alin-Sorin Mitrică.

Ulterior, Consiliul de Supraveghere (CS) a decis alegerea în funcţia de Preşedinte provizoriu a domnului Cristian-Eugen Radu.

Operatorul de transport de energie electrică Transelectrica (TEL) a înregistrat, anul trecut, un profit net de 26 de milioane de lei, în scădere cu 90% faţă de cel obţinut în 2016, de 272 milioane de lei, evoluţie determinată, în principal, de scăderea tarifelor de transport al energiei electrice şi a tarifelor din serviciul de sistem tehnologic, se arată în raportul companiei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ha! Ha! Ha! Vine si actionarul Dedeman - care a pierdut juma din bani! Si daca ramane-asa, poa sa pupe mana ta!

    Marea fir.a dedeman care vrea sa cucereasca romania, condusa bineinteles de nistw ghertoi dintr un sat bacauan au inceput sa se faca de ras prin investitiile lor de pe piata de capital. Nu e tata ca la ciment si caramida aicea. E oleaca mai complicat, matematicienii lu tata. Aici nu tot timpul 1+1 =2. Nu nu. Da las ca vedeti voi roscatii lu tata. Are balta peste c ati prostit jum de romanie. Aveti de un depierde.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb