ADOLESCENTUL BĂTUT ÎN FRANŢA MAE: Tânărul rom este în comă profundă

A.C.
Internaţional / 20 iunie 2014

Un medic de la spitalul în care se află internat minorul rom agresat l-a informat pe ministrul delegat pentru românii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, că adolescentul este într-o comă profundă şi pentru moment nu poate fi exclusă ipoteza riscului vital, informează MAE, citat de surse din presă.

Potrivit sursei citate, Stanoevici a făcut, ieri, o scurtă vizită la Paris, la spitalul unde se află internat minorul român care a fost agresat, săptămâna trecută, în Franţa.

Ministrul delegat a fost primit de medicul responsabil de secţia de reanimare chirurgicală, care a făcut o prezentare a situaţiei medicale a tânărului. Starea acestuia este una gravă, tânărul român fiind într-o comă profundă iar pentru moment nu poate fi exclusă ipoteza riscului vital, potrivit MAE.

Ministerul de Externe mai precizează că echipa medicală depune toate eforturile pentru salvarea vieţii tânărului, dar rămâne precaută cu privire la evoluţia stării acestuia.

Totodată, echipa medicală l-a asigurat pe Bogdan Stanoevici de "întreaga sa disponibilitate în a oferi sprijin, inclusiv psihologic, pentru familia victimei, precum şi în a ţine legătura cu autorităţile române", afirmă MAE.

Minorul rom se află în spital, după ce a fost bătut de aproximativ 12 persoane care-l suspectau de comiterea unor spargeri într-o localitate din departamentul Seine-Saint-Denis, în zona central-nordică a Franţei, relatează Le Nouvel Observateur. Potrivit primelor elemente ale anchetei, minorul, în vârstă de 16 ani, ar fi fost bătut crunt de persoane care-l suspectau că a spart anterior apartamentul unei femei din localitate. Minorul a fost sechestrat într-o pivniţă, unde agresorii l-au bătut cu brutalitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb