Adoptarea tehnologiilor digitale în companii

L.A.
Comunicate de presă / 25 februarie 2019

Adoptarea tehnologiilor digitale în companii

Transformarea digitală în mediul de business din România este un proces continuu de adoptare şi adaptare, 66% dintre respondenţii studiului considerând-o un demers cu un impact pozitiv.

Aproximativ 60% dintre respondenţi consideră că procesul de digitalizare în companiile în care lucrează este mai degrabă unul autodidact, aceştia căutând şi implementând la nivel individual tehnologii digitale care să îi ajute în optimizarea activităţii zilnice profesionale. Chiar dacă CEO şi managerii din companii nu par a fi primi promotori ai digitalizării businessului, acelaşi studiu arată faptul că peste 89% dintre respondenţi au observat creşterea interesului top managementului faţă de asimilarea sistemelor digitale şi implementarea lor în beneficiul companiilor pe care le conduc, se arată într-un comunicat de presă remis astăzi, redacţiei noastre.

"În ultimii 4 ani am remarcat un interes din ce în ce mai crescut din partea managerilor companiilor româneşti în a interacţiona şi a înţelege cum îi poate ajuta digitalizarea în dezvoltarea businessului pe care îl conduc", menţionează Alexandru Măxineanu, Universum Events, Project Manager al evenimentului Internet & Mobile World.

De asemenea, impactul pozitiv al digitalizării se observă şi în creşterea gradului de dezvoltare de soluţii digitale custom (29%), care depăşeşte cu două puncte procentuale achiziţionarea de tehnologii digitale implementate la scară largă în diferite industrii la nivel mondial. Raportul reuşeşte să creioneze şi un top al proceselor digitale care vor impacta sectorul privat din România, concentrând astfel şi bugete de investiţii în următorii 3 ani: automatizarea proceselor (62%), urmată de Big Data & Cloud (56%) şi analiza predictivă (55%), informează acelaşi comunicat de presă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb