ADR Centru se implică într-o acţiune de conştientizare a cetăţenilor Regiunii Centru

F.A.
Companii / 21 martie 2013

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru) a avut o întâlnire de lucru cu delegaţia reprezentând Philips România, în vederea stabilirii coordonatelor de colaborare pentru conştientizarea publicului larg, dar şi a decidenţilor din administraţia publică locală privind îmbunătăţirea eficienţei energetice, arată un comunicat remis redacţiei.

Această temă reprezintă o prioritate a Regiunii Centru pentru viitoarea perioadă de programare a fondurilor europene, 2014-2020, deoarece astfel se vor putea realiza investiţii din fonduri nerambursabile pentru atingerea ţintelor de eficienţă energetică.

La această reuniune au participat doamnele Anca-Andreea Călugăru, din partea Schuman Associates s.c.r.l. Romania, şi Elena Niţulescu, Business Development Manager la Philips Romania SRL, precum şi domnul Simion Creţu, director general, şi Adriana Mureşan, director departament Programare şi Relaţii publice, din partea ADR Centru.

În cadrul discuţiilor s-a stabilit ca ADR Centru să sprijine iniţiativa Philips România de a organiza conferinţe de conştientizare cetăţenilor din Regiunea Centru cu privire la creşterea eficienţei energetice, în special în domeniul public.

Simion Creţu, director general ADR Centru, a declarat: "Obiectivul analizei noastre comune cu reprezentanţii Philips Romania este de a acela de a identifica, în cadrul Regiunii Centru, nevoile de informare în domeniul eficientizării consumurilor de energie şi modul cum investiţiile din acest domeniu pot fi susţinute din fonduri nerambursabile ale Uniunii Europene, în viitoarea perioadă de programare. Partenerii noştri de dialog au apreciat foarte mult faptul că, în calitate de coordonator al Comitetului Regional de Planificare (CRP Centru), Agenţia a inclus printre priorităţile de finanţare în perioada 2014-2020 teme referitoare la eficienţa energetică. Astfel, acest domeniu va putea beneficia de resurse pentru investiţii".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb